« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Какво порно търсят българите в интернет

Световноизвестният сайт за порно Pornhub публикува данни за предпочитанията на потребителите си през изминалата 2018 г. Българите търсят най-много в платформата "анален секс". Този вид съдържание е най-привлекателно и за германците, шведите, исландците, естонците, както и за потребителите от Турция, Ирак, Иран, Азербайджан и Афганистан. Единствената африканска държава, която влиза в тази група е Западна Сахара. За зрителите на платформата в световен мащаб тази категория е на 6-о място, а най-предпочитаната е лесбийското порно. То е особено популярно в Северна и Южна Америка, Норвегия, Финландия, Португалия, Франция, Великобритания, Таджикистан и Австралия. Азиатците залагат на "хентай", а индийците предпочитат категорията "MILF". В топ 20 на страните по трафик безапелационен фаворит е САЩ, следвани от Обединеното кралство, Индия, Япония и Канада. Предвид, че САЩ са на първа позиция, едва ли е изненада, че най-търсената порно звезда е Сторми Даниелс, която нашумя около твърденията си, че е получила пари от представител на американския президент Доналд Тръмп, за да не разпространява подробности от интимната си близост с него. На второ място е бившата порно звезда и настоящ спортен анализатор Миа Халифа, а на трето е 27-годишната звезда от филмите за възрастни Райли Рийд. Сторми Даниелс води и сред най-търсените знаменитости, следвана от риалити звездата Ким Кардашиян, която създаде кариерата си благодарение на домашно видео, което все още е най-гледаното видео на всички времена. В топ 20 влизат и Ники Минаж, Карди Би, Селена Гомес, Ариана Гранде, Дженифър Лопес, Дженифър Лорънс, Кайли Дженър, Гал Гадот, Бела Торн и Емили Ратайковски. А под номер 21 е херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Събитието, което най-силно е повлияло на сайта е финалът на Световното първенство по футбол. Средно 92 млн. души посещават сайта всеки ден. 35% от потребителите на Pornhub са на възраст от 25 до 35 години, следвани от групата на 18-24-годишните. Най-малък дял пък имат потребителите над 65 г. Интересно е, че 71,6% от посетителите използват телефона си за достъп до филмите за възрастни. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 237
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 282
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 217
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 274
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 239
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.