Пейки за майки кърмачки даряват Мисис Бургас

инициативата, проектирайки, изработвайки и монтирайки първите такива пейки в родния и град Ямбол. Каузата за нея е лична, тъй като тя самата е изпитала необходимост от такъв тип съоръжение ставайки майка преди малко повече от година. Така, първата специално проектирана пейка за майки кърмачки с повивалник и подлакътници биват монтирани в Ямбол. Вторият град, в който красавицата инициира поставянето на такава пейка е Пловдив. Бургас ще бъде поредния град, който ще се сдобие с такъв тип съоръжение, благодарение на участничките в конкурса Мисис Бургас, които застават зад каузата. На този етап от екипа на Мисис Бургас все още не са избрали окончателния дизайн на съоръжението. От фирмата производител са предложили няколко варианта, които освен повивалник за бебета и подлакътници за майките-кърмачки са с ергономична облегалка и допълнителни екстри. Очаква се модерното и практично съоръжение за морския град да бъдат готови преди началото на летния сезон, за да могат бургаските майки на бебета да се възползват от съоръжението. От община Бургас обещаха да окажат пълно съдействие за монтирането на съоръжението, като се ангажираха, да изберат най- подходящото място за поставянето на специалните съоръжения. Конкурсът Мисис Бургас 2023 г ще се проведе този четвъртък, 23- ти март, в конферентния център на хотел България. Десет красиви и смели жени от Бургас ще се борят за титлата. Победителката и нейните подгласнички ще представят Бургас на националния конкурс за красота Мисис България, и на други международни конкурси.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 146
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 140
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 147
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 345
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 310
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас