Русокоса и чернокоса красавица се впускат в ролята на водещи на конкурса Мисис Бургас 2023 г

Русокосата чаровница Анна Добрева, която завежда маркетинговия отдел на „Флагман“ отново се впуска в ролята на водеща в конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г. Нейна сценична половинка ще бъде друга известна бургаска красавица. Обичаното лице от малкия екран на телевизия Канал 0 - Пепа Костадинова поема това предизвикателство. Така, двете невероятни чаровници ще се допълват на сцената на най-женственото и най- светско пролетно събитие в морския град. Двете дами ще внесат допълнителен блясък и красота на престижния конкурс. Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2023 г. Конкурсът по традиция ще премине в три тура. В първи и втори тур, дамите ще дефилират с тоалетите на марката „ДИКА“, а финалния, тери тур, е отреден по традиция на прекрасните дизайнерски рокли на талантливата Мария Диомова. Бургаската дизайнерка ще представи най- новата си колекция бални и сватбени рокли. Прекрасните тоалети с марката „Диома“ , част от новата колекция на едноименната марка ще бъдат представени за първи път на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г. Кандидатките за короната ще бъдат оценявани от компетентно жури, което ще има нелеката задача да избере най- достойната бургазлийка. В състава на журито ще влязат известни носителки на титли за красота. Мисис Бургас 2022 г Валерия Докузова ще предаде короната но новата най- красива омъжена жена на Бургас. Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България ще бъде част от престижното жури, както и носителката на титлата Мисис България 2022 г Гергана Станчева. Очертава се труден избор пред компетентното жури, но за съжаление титлата Мисис Бургас 2023 г е само една. По традиция, престижното издание на конкурса Мисис Бургас се провежда в навечерието на най- женския християнски празник Благовещение. Най- красивата омъжена жена на Бургас и тази година ще изберем на 23 март от 19.30 ч в конферентния център на хотел „България“. Социалната кауза, която обедини участничките в тазгодишното издание на конкурса за красота е кауза, свързана с кърменето. Каква точно е благородната кауза, организаторите ще разкрията малко преди дългоочакваното събитие.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Първо място за бургаската Строителна гимназия на регионално състезание в Стара Загора

  • 27 Мар 2023
  • 138
Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на приключилия днес регионален кръг на състезанието "Най-добър млад строител".

Община Бургас продължава програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се

  • 27 Мар 2023
  • 118
Община Бургас продължава да изпълнява програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се. Тя се реализира по проект на Оперативна програма „Програма за храни и основно материално подпомагане“ 2021-2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс.

Зала "Младост" е домакин на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова"

  • 24 Мар 2023
  • 650
Зала "Младост" е домакин ва първия етап от Държавното първенство в категория "Елит" по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова". Шампионатът е от днес до събота. Организатори са клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и Българска фесдерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

Южноамерикански капибари са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас.

  • 24 Мар 2023
  • 662
Един мъжкар от вида капибара и харемът му от три женски са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас. Младите животни вече са адаптирани и свикнаха с уютния си дом, включващ къщичка, зелена площ и басейн за почивка.

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

  • 24 Мар 2023
  • 630
„Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този момент.