Мис България Теодора Мудева търси новата Мис Сливен

Грандиозният спектакъл ще събере гости на града в зала Сливен на 19 октомври от 19:30 часа. Вече започнаха записванията на участнички от град Сливен и цялата околия. След изключителния успех на Мис България Теодора Мудева, която след това спечели и международната титлата Мис Планет в Грузия , лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова, избра именно Теодора да проведе кастингите в града. Красавицата, която ще е и част от журито, е родена в Сливен, но от малка живее в Бургас. „Искрено вярвам, че следващата носителка на престижната корона ще е именно от град Сливен, защото момичетата в града са изключително красиви и артистични“ – каза г-ца Мудева. Всички желаещи да се включат момичета, които са на възраст между 16 и 24 години, с височина над 166 см могат да го направят до 10-ти октомври , като изпратят свои снимки в цял ръст и в близък план, кратка информация за себе си и контакт за обратна връзка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на съобщение във фейсбук страницата на МИС СЛИВЕН.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 140
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 131
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 143
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 268
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 240
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.