« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургас отново ще прикове погледите с две модни топ събития в разгара на лято 2022.

Бургас отново ще прикове погледите с две модни топ събития в разгара на лято 2022. Градът ще е домакин на един от най-престижните конкурси за красота в света – Mrs. Planet 2022, а ден преди това и дебютното модно ревю Burgas Summer Festival. Двете събития ще се проведат на 14-ти и 15-ти юли, от 20:00 ч, в градината на обновения Културен дом на НХК. Създаденият в Холивуд преди повече от 25 години конкурс Mrs. Planet ще се проведе в България, а участнички ще бъдат красавици от над 20 държави, сред които Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и др. Всички те ще имат възможност да се запознаят с българската култура,история и забележителности. Организаторите разкриват, че в рамките на седмица те ще имат богата и изпълнена с приятни емоции програма. Тя включва официално Welcome Party, интервю с международното жури, модно дефиле, Fashion Party, мини конкурсите Мисис Планет-спорт и Мисис Планет-талант. Основната цел на Mrs. Planet 2022 е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин. Да подпомага развитието на туризма, приятелството и културните връзки между нациите. Друга основна цел на конкурса е привличането на гости и туристи от цял свят в страната организатор. По традиция Mrs. Planet подпомага различни благотворителни каузи. Burgas Summer Festival пък е първото по рода си модно ревю, което ще се проведе за първа година край морето. То е съчетание на различни стилове дамски тоалети - от спортно-елегантни до строго официални, ще се демонстрират най-новите тенденции в грима и прическите за настоящия сезон, както и актуални колекции бижута. Ревюто съчетава в себе си, всичко необходимо за цялостната визия на една дама. В Burgas Summer Festival ще вземат участие актуалните модели на агенцията, носителки на титлата „Мис България“, както и омъжени дами с приза „Мисис Бургас“ и „Мисис България“. Организаторите запазват в тайна името на водещия, издават само, че е морски човек, а сред гостите се очакват популярни имена от родния елит, представители от сферата на бизнеса, културата, спорта, както и много общественици. В модния спектакъл участие ще вземат и талантливи бургаски изпълнители, които допълнително ще повдигнат настроението на гостите. Събитието се организира съвместно от модните агенции „Интер моделс Бургас“ и „Интерсаунд“.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 197
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 243
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 256
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 254
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 230
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение