19-годишна пищна красавица грабна титлата Кралица на Бургас 2022

С абсолютно мнозинство,Йоана Стефанова очарова журито в конкурса за красота и се окичи с короната. Миналогодишната носителка на престижната титла за красота Ина Мархолева връчи короната на Йоана. Амбициите на новата най-красива жена на Бургас са да учи в университет, специалност маркетинг и реклама, като придобитите знания и помогнат да развие собствен бизнес в сферата на модата и красотата. Новата носителка на титлата Кралица на Бургас ще представя морския град на Мис България 2022 г, който ще се проведе през есента в София. Освен журито, Йоана успя да очарова и публиката в летния театър на Бургас и спечели и титлата „Лице на публиката“. Престижното отличие и беше връчено от главния архитект на община Бургас г-н Емил Бурулянов. Първа подгласничка в най-престижния конкурс за красота в морския град стана 17-годишната Ерика Атанасова, а втора подгласничка- Виктория Ангелова на 16 г. Престижният конкурс за красота Кралица на Бургас 2022 г се проведе на 11 юни в летния театър на Бургас. Лошото време и проливният дъжд не успяха да спрат стотиците хора, които бяха дошли да подкрепят участничките в надпреварата. Конкурсът премина в три тура, като в първия, девойките дефилираха с дизайнерските тениски и аксесоари на Стоян Радичев. Във втори тур, момичетата представиха най-новата колекция бански костюми на българската марка „Нукста“. В последния тур на конкурса, участничките дефилираха в уникалните официални тоалети,отново на талантливия дизайнер Стоян Радичев. Водеща на бляскавата церемония бе Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова. За перфектната визия на претендентките за короната се погрижиха фризьорът Тодор Тодоров от студио „Екстраваганза“, а гримът беше дело на талантливата Ива Петкова. Хореографията на конкурса беше дело на невероятната Нели Вакъфова, която зарадва публиката в летния театър с изпълнението на модерен хаус-вокал. Атмосферата на конкурсът беше допълнена и от талантливите изпълнения на децата от танцова школа „Естрела“ с ръководител Олга Мохова. Всички участнички в надпреварата за титлата получиха подаръци от дългогодишният партньор на конкурса „Кристиян оф Рома“, които подариха на момичетата луксозна козметика за коса. От МБАЛ „Сърце и мозък“ се погрижиха да обезпечат провеждането на конкурса с лекар и линейка. Официален фотограф на Кралица на Бургас беше властелинът на фотообектива Николай Христов. Община Бургас за поредна година беше партньор на конкурсът Кралица на Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 69
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 71
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 72
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 85
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 52
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.