« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Започват кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2022

Кастингите за конкурса започват от днес и ще продължат до средата на месец май. Момичетата, които имат желание да се впуснат в това предизвикателство могат да заявят кандидатурата си чрез страницата на конкурса във Фейсбук „КРАЛИЦА НА БУРГАС“. Кандидатките за титлата трябва да изпратят кратка информация за себе си, снимки в цял ръст и в близък план, своите мерки, както и телефон за обратна връзка. Допуснатите до участие претендентки за титлата ще бъдат поканени на финален кастинг и ще бъдат запознати с правилата за участие, както и етапите и кампаниите, през които ще премине конкурса. Носителката на титлата "Кралица на Бургас 2022" ще представи морския град на националния конкурс за красота "Мис България 2022" , който ще се проведе през есента в столицата. Партньор на конкурса "Кралица на Бургас 2022" е Община Бургас. Конкурсът за красота "Кралица на Бургас 2022" се провежда вече за десета, поредна година. През годините носителките на титлата са печелили редица призови места в различни конкурси за красота и са имали възможност да представят морския град и на международната сцена. Организаторите на бляскавото мероприятие са подготвили невероятна програма. Събитието ще се проведе при вход свободен в летния театър и всички жители и гости на морския град могат да станат част от избора на новата Кралица на Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Удължават срока за записване за обучения на безработни лица по дигитална компетентност и 3D проектиране до 25 май

  • 18 Май 2022
  • 129
Срокът за прием на заявления за включване в обучение на безработни и неактивни лица, вкл. с увреждания, за придобиване на ключови компетентности по „Дигитална компетентност“ и „3D проектиране“, се удължава до 25 май.

Топ селекция на съвременни български филми ще бъде представена на фестивала "КиноВаканция"

  • 18 Май 2022
  • 123
От 11 до 14 юни, в зала „Тончо Русев“ на НХК, любителите на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „КиноВаканция“. Събитието ще представи пред бургаска публика лауреатите от двата големи фестивала „Златна роза“ във Варна и „Златен ритон“ в Пловдив.

Конференция „Български гласове за Европа: Климатични промени“ ще се проведе в Бургас

  • 18 Май 2022
  • 128
Климатичните промени и как да се справим с тях ще са тема на дискусия, която БТА организира на 20 май (петък) в Пресклуба си в Бургас – градът, откъдето започна инициативата на БТА „Български гласове за Европа“, която Агенцията изпълнява с подкрепата на Европейския парламент като част от по-голямата европейска дискусия Конференция за бъдещето на Европа.

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

  • 17 Май 2022
  • 333
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

  • 17 Май 2022
  • 295
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.