« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Британската любителка на мотоциклети празнува 100- ния си рожден ден

Британската любителка на мотоциклети празнува 100-ия си рожден ден и разкрива тайната на своето дълголетие. Роуз Федърстоун отпразнува важното събитие в старчески дом в покрайнините на родния си град Кингстън ъпон Хъл в Йоркшир. През военните години жената е работила като кондуктор в автобус, а след това в родилна болница и в авиокосмическата компания British Aerospace. Пенсионерката разказа, че любимите ѝ занимания през свободното време са каране на мотоциклети със съпруга си и плетене. Като причина за дълголетието си Федърстоун посочи любимата си работа и активния начин на живот. „Моят съвет е да работите усилено и никога да не се отказвате. Но трябва да изпитвате удоволствие от това. И не се забърквайте в спорове, ако те могат да бъдат избегнати “, предупреди столетничката младите хора. Тя добави, че е важно също да използвате добър крем за лице и да не губите чувство за хумор. В чест на 100-ия ѝюбилей Федърстоун получи поздравителна картичка от кралица Елизабет II, а персоналът на старческия дом организира специално парти, на което присъстваха роднини и приятели на героинята на деня.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Удължават срока за записване за обучения на безработни лица по дигитална компетентност и 3D проектиране до 25 май

  • 18 Май 2022
  • 140
Срокът за прием на заявления за включване в обучение на безработни и неактивни лица, вкл. с увреждания, за придобиване на ключови компетентности по „Дигитална компетентност“ и „3D проектиране“, се удължава до 25 май.

Топ селекция на съвременни български филми ще бъде представена на фестивала "КиноВаканция"

  • 18 Май 2022
  • 132
От 11 до 14 юни, в зала „Тончо Русев“ на НХК, любителите на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „КиноВаканция“. Събитието ще представи пред бургаска публика лауреатите от двата големи фестивала „Златна роза“ във Варна и „Златен ритон“ в Пловдив.

Конференция „Български гласове за Европа: Климатични промени“ ще се проведе в Бургас

  • 18 Май 2022
  • 137
Климатичните промени и как да се справим с тях ще са тема на дискусия, която БТА организира на 20 май (петък) в Пресклуба си в Бургас – градът, откъдето започна инициативата на БТА „Български гласове за Европа“, която Агенцията изпълнява с подкрепата на Европейския парламент като част от по-голямата европейска дискусия Конференция за бъдещето на Европа.

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

  • 17 Май 2022
  • 341
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

  • 17 Май 2022
  • 303
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.