« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Модно ревю, песни и танци на Лазаров ден зарадваха гостите и жителите на стария център на Варна

Модно ревю, песни и танци на връх Лазаров ден зарадваха гостите и жителите на стария център на града. Поводът бе откриването на лятната градина на хотел "Империя". Събитието започна в 16 часа в холивудски стил. Многобройните гости минаха по червен килим и получиха свежа напитка за добре дошли, направена от топ-бармана Момо Цветков. В ролята на водещи на събитието влязоха Десислав Димитров - популярен PR специалист и откривател на таланти и Ева Добрева - топ- модел и настояща "Мис България - Свят 2021". За доброто настроение на гостите се погрижиха певиците от школата за модели и таланти "Старс академи" - Никол Проданова, Бриана Петрова и Сияна Обретенова. Също така и Християна Илиева - носителка на множество награди, която поздрави гостите с горещ латино-американски танц. Друг акцент в богатата програма на партито, бе модното ревю, на което водещи модни дизайнери от Варна, показаха своето виждане за тенденциите при роклите и аксесоарите през настоящия моден сезон пролет - лято 2022. Събитието уважиха много бизнесмени, артисти и журналисти. Някои от гостите сред които и Принц Вихрен и Боряна Георгиева, решиха да подарят по една песен от своят репертоар на домакините и многобройната публика.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Удължават срока за записване за обучения на безработни лица по дигитална компетентност и 3D проектиране до 25 май

  • 18 Май 2022
  • 137
Срокът за прием на заявления за включване в обучение на безработни и неактивни лица, вкл. с увреждания, за придобиване на ключови компетентности по „Дигитална компетентност“ и „3D проектиране“, се удължава до 25 май.

Топ селекция на съвременни български филми ще бъде представена на фестивала "КиноВаканция"

  • 18 Май 2022
  • 130
От 11 до 14 юни, в зала „Тончо Русев“ на НХК, любителите на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „КиноВаканция“. Събитието ще представи пред бургаска публика лауреатите от двата големи фестивала „Златна роза“ във Варна и „Златен ритон“ в Пловдив.

Конференция „Български гласове за Европа: Климатични промени“ ще се проведе в Бургас

  • 18 Май 2022
  • 135
Климатичните промени и как да се справим с тях ще са тема на дискусия, която БТА организира на 20 май (петък) в Пресклуба си в Бургас – градът, откъдето започна инициативата на БТА „Български гласове за Европа“, която Агенцията изпълнява с подкрепата на Европейския парламент като част от по-голямата европейска дискусия Конференция за бъдещето на Европа.

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

  • 17 Май 2022
  • 340
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

  • 17 Май 2022
  • 302
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.