Елитни бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS

участниците са разпределени в най-много подкатегории. Организаторите представят първата от тях „Бутиков хотел“, където участват: Бутикова вила „Сий Сенс“ Бутиковата вила „Сий Сенс“, се намира на брега на морето в Созопол и се отличава с нетипичния за Черноморието ни гръцки стил на архитектура със заоблени ъгли. Вилата е изцяло с лице към морето, с инфинити басейн, решен в бял цвят с морска вода. Интериорът посреща гости в бял цвят, изцяло обзаведен с естествени материали. Детайлите са създадени с изключителна прецизност , създаващи лукс и уют. Тук можете да насладите на усещането за безметежност по всяко време на денонощието и през всеки сезон. През лятото, можете да се спуснете до плажа, за да попивате слънчевите ласки и да се къпете в морето. През останалите сезони усетете уединението и тишината сред уютна и комфортна обстановка. Вила „Променаде“ Вила „Променаде" е елегантна архитектурна забележителност, паметник на културата превърнала се в уникален и търсен туристически обект. Вилата е място за настаняване с архитектурно оформление в духа на френското течение “ Ар Нуво“. Разположена е в центъра на Бургас, в Морската градина, пред входа на Централния плаж, до самия морски бряг. Вила „Променаде" е място за настаняване, категоризирано с 5 звезди. За удобството на своите гости вила „Променаде“ предлага сауна, фитнес, оборудвана кухня и външен двор. Гостите ще се насладят на грациозността и интимно-кокетния характер на вилата, вдъхновен от интериорния дизайн в стил „стиле флореале“. Гостите ще открият съчетанието от място за отдих и работен кът декорирани с авторски произведения на изкуството (пластики и живопис). Атмосферата на френския сецесион е пресъздадена чрез мебели от естествени материали с авторски дизайн. Максималният капацитет на вила “ Променаде“ е 10 човека, което е прави изключително подходяща за почивка, тийм билдинг и бизнес презентации. Хотел „ММ БУТИК“ „ММ БУТИК“ хотел (бивш х-л „АТАГЕН“) е разположен в централна градска част на Бургас. Удобната локация на хотела позволява лесен достъп до всички административни здания и културни точки в града. Стаите на хотела са съчетание между стилен дизайн, уют и изисканост, комфортно обзаведени и оборудвани за Вашия приятен престой. Допълнителните услуги, на които можете да се насладите по време на престоя си са: спа кът, фитнес, конферентна зала. В състава на хотел „ММ БУТИК“ е включен стилен и комфортно обзаведен ресторант с лятна градина. За провеждане на бизнес срещи, семинари, презентации, обучения или делови срещи хотелът разполага с модерно оборудвана конферентна зала с капацитет 50 места. Хотелът предлага отлични условия както за бизнес посещения и командировки така и за вашата семейна почивка.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 68
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 70
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 113
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 106
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 84
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.