« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Единствен по рода си на българското Черноморие хотел ще блесне в BURGAS BUSSINES AWARDS

Подкатегорията „Морски хотели“ е следващата от основна категория ТУРИЗЪМ, която BURGAS BUSSINES AWARDS представя на широката общественост. Тук попадат изключително стилни и луксозни хотели, предоставящи висококачествена услуга на своите клиенти. Организаторите разкриват кои са те: „Сънсет Ризорт “ Хотелът е единствен по рода си на българското Черноморие, с уникална архитектура и запомняща се визия, съчетани с удобство и комфорт. „Сънсет Ризорт“ се слави в безупречно обслужване с 15-годишна традиция, 770 стилно обзаведени студиа и просторни апартаменти за пълноценна семейна ваканция. Комплексът предлага на клиентите си собствен аквапарк, четири външни басейна, изкуствена река, водни атракции, детски водни пързалки и вътрешен басейн с полуолимпийски размери. Релакс центърът е оборудван с пет вида сауни, четири масажни кабинета, хамам, тангенторна вана, фитнес, салон за красота и богатство от терапии с грижа за здравето и баланс на сетивата. Двата пул бара, трите лоби бара, Виенската сладкарница и нощният клуб са само част от местата, на които могат да се насладят клиентите, избрали да почиват в „Сънсет Ризорт“. „Utopia Forest“ „Utopia Forest“ е морски хотел и комплекс, който е истинска дефиниция за съвършен свят. В търсене на именно този ефект, любезните домакини, са създали място, съчетаващо най-утопичните характеристики на живота: живописна хладна гора на едно от най-красивите и зелени места в региона – парк „Росенец“, и магнетични дюни, създадени от соления морски вятър. Заедно с неповторима локация и архитектура за клиентите не липсва нищо, типично за ежедневните нужди по време на отмора – открит басейн, релакс зона, четене сред прохладата на гората, открит и закрит детски кът, различни тренировъчни лагери и програми не само за хармонията на душата, но и тялото. „Utopia Forest“ предлага още велопоходи и разходки по екопътеки и много други места и зони за забавления. Бутикова вила „Сий Сенс“ Бутиковата вила „Сий Сенс“, се намира на брега на морето в Созопол и се отличава с нетипичния за Черноморието ни гръцки стил на архитектура със заоблени ъгли. Вилата е изцяло с лице към морето, с инфинити басейн, решен в бял цвят с морска вода. Интериорът посреща гости в бял цвят, изцяло обзаведен с естествени материали. Детайлите са създадени с изключителна прецизност , създаващи лукс и уют. Тук можете да насладите на усещането за безметежност по всяко време на денонощието и през всеки сезон. През лятото, можете да се спуснете до плажа, за да попивате слънчевите ласки и да се къпете в морето. През останалите сезони усетете уединението и тишината сред уютна и комфортна обстановка.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 258
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 202
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 253
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.