« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Никол Стоянова – НИККА е новата звезда в „Черешката на тортата” .

Познатата ни от участията си при Марио Ангелов в предаването "Медик" и водеща в шоуто „Крале на Силата” , създадено от Киро Скалата, Никол Стоянова – НИККА е новата звезда в „Черешката на тортата” . Никка построи своята вечер , следвайки похватите на аристократичната традиция , менюто на тържеството бе изградено от седем степени - божественото число . Водена от националната ни традиция , че гостите са нещо специално тя вложи фантазия и блясък в посрещането им. Участниците бяха докарани с уникална поръчкова лимузина с формата на каляска . При влизането им в нея бе сервирано 10 годишно френско шампанско произведено в изба официален доставчик на английския кралски двор от 1884 г. Напитката е лимитирана серия създадена по случай 40 годишнината от официалното партньорство с Агент 007 - Джемс Бонд. Вечертта бе в бароковата атмосфера на клуб с ограничен достъп на който домакинята е управител в момента . Интересен момент беше включването на розе в менюто произведено в Замъкът Мирвал , южна Франция, като напитка към ордьовъра. Това легендарено шато от 35 стаи днес имение на Анжелина Джоли и Брат Пит има интересна предистория. През 1977 г. джазменът Жак Лусие купува замъка и в него създава едно от най-модерните за времето си звукозаписни студия в него творят : AC/DC, Sting, Cranberries, Chris Rea, Judas Priest и други. Великите Pink Floyd през през 1979 записват бунтовническия си албум The Wall „Стената“ с който предупреждават за Терора на Новия Световен Ред . Тази част от сценария за вечерта силно резонира с основната идея за участието на Никол Стоянова Никка, а именно представянето на първата авторска песен с бунтовен текст , написан от Кирил Вълчев Скалата " Не си РОБот !" Разпалено сподели за читателите на Компас „ певицата и пиар Никол Стоянова – Никка. Видео ТУК:https://www.youtube.com/watch?v=GFUib4DTmko

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 215
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 248
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 197
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 244
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 213
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.