Нелина Николова от Враца и Кристън Петков от Монтана са новите „Мис и Мистър Северозапад“

Момичета и момчета от целия Северозапад се впуснаха в надпревара за престижните титли. Те са финалисти от регионалните конкурси и кастинги във Плевен, Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй и Мездра. Моделите представиха актуалните колекции на бутик “Reserve” на 165-годишната театрална сцена в дунавския град, съобщи мениджърът на агенцията на Северозапада “X Model Group” Иво Йосифов . Журито бе в състав: официалния дизайнер на конкурса Иван Рупчин , “Мис и Мистър Северозападна България 2019” Катерина Ермакова и Мартин Михайлов, който са призьори и от националния конкурс за еротични модели “Best Erotic Model Bulgaria”, топ моделите Маша Сашева и Александър Симов – “Мис и Мистър Северозападна България 2016”, Инес Петрова – “Мис Северозападна България 2015”, “Мис България Интерконтинентал 2015”, “Мис Туризъм България 2018” и “Фотомодел на Вселената 2018 – I” и Ивайло Йосифов мениджър на агенцията на Северозапада “X Model Group”. Победителката Нелина Николова е на 21 години, тя е актуалната “Мис Враца” и финалистка от тазгодишното издание на “Мис България”. Нели е учила в профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх" с английски и немски език. В момента е студентка в Медицинския университет, с профил медицинска сестра. Кристън Петков е “Мистър Монтана 2019”. Той е на 22 години, завършил е Финансова-стопанска професионална гимназия “Васил Левски” - Монтана и учи в УНСС специалност икономика на човешките ресурси. Крис е лекоатлет и се нарежда сред най-добрите спринтьори в Северозапада на 60, 100, 200 и 400м. Те са едни най-популярните и търсени лица на XMG, снимали са множество музикални клипове, реклами и фотосесии за различни марки. Първи подгласници на победителите станаха Десислава Петрова от Лом и Николай Дюлгеров от Мездра, а на трето място се класираха Маги Здравкова от Видин и Йоан Георгиев от Лом. На бляскавото събитие бяха обявени и “Мис и Мистър Северозападна България 2020”. Това са топ моделите Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и Александър Александров – “Мистър Монтана 2017”. Специалната награда - статуетка за цялостен принос към развитието на конкурса “Мис и Мистър Северозападна България” получиха най-активните и популярни носители на титлата през годините - Инес Петрова и Александър Симов. Гостите на бляскавото събитие се насладиха на изпълненията на талантливите момичета на Калиопа Петрова от “Extreme” и вокална група “Upside down”, а концепцията на модният спектакъл бе подчинена отново на основната кауза на организаторите от XMG - „Северозапада не е черно и бяло… – Северозапада е ЦВЕТЕН!“ С огромна торта Инес и „X Model Group“ почерпиха всички гости и участници за 15-тия рожден ден на конкурса, от чиято сцена са изгрели звездите на 3 носителки на короната “Мис България”, както и много популярни лица от шоубизнеса, модели, актьори и изпълнители от Северозапада.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Богданов: ЕК одобри проект на МИИ за изграждане на единен инвестиционен портал, който ще обедини цялата административна дейност към потенциалните инвеститори

  • 28 Мар 2024
  • 78
„Европейската комисия одобри идеен проект на Министерството на икономиката и индустрията. Заедно ще изградим единен инвестиционен портал, който има за цел да обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас“.

Борбата със сивия сектор и улесненото администриране обсъдиха ръководството на Агенция „Митници“ и представители на алкохолния сектор

  • 28 Мар 2024
  • 89
Ръководството на Агенция „Митници“ се срещна с представители на десетте най-големи компании в сектора за производство и търговия на алкохолни напитки.

Специализирана полицейска операция се провежда в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел"

  • 28 Мар 2024
  • 92
Специализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел".

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 134
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 112
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.