« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Почитаме И Помним Луиз Хей. 20+ Цитата С Които Е Винаги Жива В Сърцата Ни

 • 02 Сеп 2021
С изключително драматична житейска история, изпъстрена с премеждия и обрати, тази велика душа надмогна земните сблъсъци, създаде и дари на света огромно познание, остави огромна съкровищница, която помага и продължава да променя животи. Почитаме и изпращаме с любов светлата ѝ душа, която ни учеше как да празнуваме живота всеки миг, с доверие и знание, че пътят е съвършен, а пътешествието – безкрайно и вечно променящо се. На добър път в Светлината, Луиз! Знаем, че работата ти продължава и отвъд воала, а Любовта ни свързва във вечността. Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в Настоящето и се наслаждавай на всеки миг. Силата винаги е в настоящия момент. Сърцето ми е отворено. Позволявам на любовта да се лее свободно. Обичам Себе си. Обичам другите и другите ме обичат. Животът ме е създал за да бъде изпълнен. Доверявам се на Живота, и Животът винаги е тук, при всяко мое движение. В безопасност съм. Мога да се справя с всичко, което се изпречи на пътя ми. Хората в живота ми са мои огледала. Това ми дава възможността да израствам и да се променям. Чувствам се удобно с моите емоции за да ги изразявам свободно. Давам воля на сълзите си когато съм тъжна и открито се радвам, когато изпитвам радост. Сега създавам ново съзнание на успех. Знам, че мога да съм толкова успешна, колкото реша да бъда. Пристъпвам в Печелишвия кръг. Златни възможности са навсякъде около мен. Привличам благоденствие от всякакъв вид. Имате силата да създадете ваш собствен Рай и Животът ще ви подкрепя във вашето творение. Днешният ден е безценен дар. Прекосявам всички мостове с радост и лекота. “Старото” се разгръща в прекрасни нови преживявания. Животът ми става все по-добър и по-добър. Всичко в моя свят е наред. Аз дишам в пълнотата и богатството на Живота. Наблюдавам с радост как Животът щедро ме подкрепя и ми дарява повече добрини отколкото мога да си представя. Аз съм готов да се освободя от старите, негативни вярвания. Те са само мисли които ми пречат. Моите нови мисли са позитивни и изпълващи. Готов съм да пусна старото. Аз се освобождавам от цялата драма в живота ми и освобождавам място за енергия, мир и спокойствие. Аз съм достатъчно добър. Приемам своята уникалност. Няма никакво състезание и сравнение. Всички ние сме различни и така трябва да бъде. Аз съм специална и прекрасна. Обичам се. Аз съм отговорен за живота си. И сега си взимам обратно силата! Изисквам силата си и минавам отвъд всички ограничения! Аз съм на моя съвършен път. Аз съм напътстван, подкрепян и по-щастлив отколкото някога съм мечтал. Имам куража да изживея мечтите си. Придвижвайки се през пластовете на чуждите мнения и вярвания, виждам дълбоко в себе си великолепно същество, мъдро и красиво. Обичам това, което виждам в себе си. Безопасно е да погледнеш навътре към себе си. Аз съм в едно вечно променящо се пътешествие Във вечността на живота където съм аз, всичко е прекрасно, цяло и завършено.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Икономическия форум „Doing Business with Germany“ започва в Бургас

 • 21 Сеп 2021
 • 172
Германо – Българската индустриално - търговска камара и Община Бургас организират икономически форум в Бургас. Той ще се проведе на 27.09.2021 г., понеделник, в Конгресния център, при спазване на въведените противоепидемични мерки.

Бургас отбелязва Деня на Независимостта

 • 21 Сеп 2021
 • 192
Бургас ще чества утре 113-та годишнина от едно от най-значимите събития в новата история на страната – обявяването на Независима България.

Да почистим Морската градина от фасове!

 • 21 Сеп 2021
 • 129
Тази неделя, 26-ти септември, доброволци и желаещи да почистят Морската градина в Бургас от фасове и други отпадъци, ще се съберат за съвместна акция.

Ревю на традиционни носии в Етнографския музей

 • 20 Сеп 2021
 • 198
По случай 22 септември, Деня на българската независимост, от 12:00 часа Етнографския музей ще зарадва бургазлии с ревю на традиционни носии.

Раздадоха наградите "Еми" за тази година

 • 20 Сеп 2021
 • 191
Седемдесет и третото издание на наградите "Еми", еквивалент на наградите "Оскар" в телевизионната продукция, започна тази нощ в Лос Анджелис с израз на почит към рапъра Биз Марки, починал през лятото на 57 години.Тазгодишното шоу прилича много повече на обичайната церемония, отколкото миналогодишното, което протече без публика и бе наречено "Пандеми”. Въпреки това беше в доста по-ограничен мащаб.