« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

МИС МОКРА ФЛАНЕЛКА 2021 – ДНЕС ВЪВ ВАРНА

За втора поредна година Варна ще излъчи своите най- сексапилни и предизвикателни победителки в надпреварата за титлата Мис “ Мокра Фланелка 2021” Официален организатор на надпреварата е модна агенция “ AveLin” . Конкурсът ще се проведе на 16.08.2021 в едно от най- актуалните места в България, което е перла в короната на нощният живот на Варна. На предварителния кастинг се състезаваха 30 девойки. С чара си едва 6 от тях спечелиха правото да зарадват ценителите на женската красота варненци и гости на града ни. Целта на конкурса не е да се показват голи тела, а да се завладее публиката с естествен чар и красота, както и да се покажат способностите на претендентките да завладеят сънищата на мъжката аудитория, без да показват прекалено много от телата си. Професионалната си оценка ще дадат членове на комисията, сред които са: Еманоела Карагьозова – една от най добрите гримьори в България. Ева Славова – последната и най-красива Miss Playmate Марио Ангелов – ТВ водещ - Канал 0 и представител на радио Мая . Главен принос за организацията на събитието има Ева Добрева / Мис България – Азия Глобъл/ . В разговор с Екипът на Медията ни, тя сподели, че не само най- красиви, но и с многостранни таланти девойки имат ниско самочувствие и не осъзнават своите красота и качества. Нейният призив е: Нека да подкрепим чаровните си момичета и с присъствието си на събитието да покажем своята подкрепа към тези, които имат смелостта да се изправят срещу достойни конкурентки за короната. Присъстващите ще имат възможността да се включат в гласуването с аплаузите, с които даряват своите фаворитки. Добро настроение и интересни изненади очакват както претендентките, така и всички присъстващи. Гост изпълнители ще бъдат Street Sounds Studio,YM и Ivcho

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 219
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 255
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 201
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 250
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 218
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.