Ново 20 ! Джеси Джей се скара с Ники Минаж за Bang Bang

 • 09 Авг 2021
При какви обстоятелства се е включила Ники Минаж в записите на големия хит от 2014 г. Bang Bang – този въпрос занимава родената в Тринидад рапърка и британската певица Джеси Джей през последните дни. В интервю пред сп. Glamour, любимата на Чанинг Тейтъм обяснява, че 38-годишната изпълнителка, гордееща се с големите си задни части, е чула песента и се е влюбила. След това поискала да се включи и тя във вокалите на Bang Bang. Коренно различна история разказа в социалните мрежи Минаж. „Не съм я чула и молила да участвам и аз. Звукозаписното студио ме помоли и ми плати. Как ще съм чула песента? Да не съм песенен монитор“, гласи отговорът на рапърката. Джеси Джей не закъсня с извинението си, което мнозина обаче приеха като признание, че отношенията между двете певици отдавна са били лоши. „Уважавам те, че публично си себе си. Затова и аз ще бъда себе си... Къде започна тази странна енергия между нас?“, написа 33-годишната певица, като сподели кратки видеа в социалните мрежи. В първото тя имитира рапирането на Минаж в Bang Bang, на второто пък се вижда как рапърката използва колежката си като парапет, за да слезе по стълби. „Ако не можем да се смеем в животите, с които сме благословени, какъв е смисълът? От момента, в който те срещнах, съм се отнасяла само с любов и благодарност за късмета да работя с теб и Ариана Гранде, която между другото е написала Bang Bang заедно с талантливия Макс Мартин, което научих днес. Съжалявам, Ари, не знаех“, признава още Джеси, като допълва, че песента нямало да бъде толкова успешна без другите две изпълнителки.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За първи път в Бургас представят „Цар Лъв“ на сцената на Летния театър

 • 24 Юни 2022
 • 619
"Цар Лъв", който безапелационно оглави класациите за любим мюзикъл на всички поколения, ще завладее сцената на летния театър в Бургас на 26 юни , неделя, от 20 часа . Трогателната история на малкото лъвче Симба е разказана чрез красива музика и пищен спектакъл.

Филмът „Преобразяването или Как да не бъдеш друг” представя човека и твореца Симеон Димитров тази вечер в НХК

 • 24 Юни 2022
 • 541
Прожекцията на филма „Преобразяването или Как да не бъдеш друг” ще представи личността на талантливия режисьор, поет, преподавател и драматург Симеон Димитров тази вечер, 24 юни, от 18.30 часа в залата на Културен дом НХК.

Педагози и ученици обмениха добри практики в айтоското село Карагеоргиево

 • 24 Юни 2022
 • 615
Педагози и ученици от три учебни заведения обмениха опит и добри практики в рамките на Национална програма "Иновации в действие". Домакин на събитието бе ОУ "Св. св. Кирил и Методий", село Карагеоргиево.

В понеделник Бургас ще е домакин на форума „Новият подход в регионалното и трансграничното развитие 2021-2027 г.“

 • 23 Юни 2022
 • 902
Форумът „Новият подход в регионалното и трансграничното развитие 2021-2027 г.“ – представяне и обсъждане на инструменти за подкрепа през програмен период 2021-2027 г., ще се проведе в гр. Бургас на 27.06.2022 г., понеделник.

150 исторически автомобила идват за грандиозен Ретро парад в Бургас на 2 юли

 • 23 Юни 2022
 • 795
И тази година традиционният ретро парад в Бургас ще впечатли малки и големи с атрактивни легендарни возила, които не могат да се видят всеки ден. В грандиозното събитие ще бъдат представени 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България.