« декември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Колко е полезна разходката всеки ден?

Благоприятните последствия от ежедневното ходене са както за външния вид, така и за здравето, за настроението, за кариерата, че даже и за семейните отношения Малките промени в живота дават разликата в голямата картина – подобряване на здравето, на настроението, на външния вид. Така е и с разходката – най-лесният начин за физически упражнения. Не е фитнес, за който трябва да намерите време, зала и пари, не е каране на колело, за което ви трябва поне колело и поне една безопасна алея, а чисто и просто ходене, на което сме се научили някъде на 11-месечна възраст. Благоприятните последствия от ежедневното ходене са както за външния вид, така и за здравето, за настроението, за кариерата, че даже и за семейните отношения. Вижте 5 неща, които ще ви се случат, ако започнете да се разхождате всеки ден: Ще сте по-продуктивни Всеки обед – разходка. Това трябва да е новият ви режим. Ходенето до близкия ресторант за обяд не се брои за разходка. Нека да са 30 минути ходене и 30 минути за обяд. Няма да повярвате колко по-леко ще премине следобедът. А и колко много работа ще свършите. Ще сте по-издръжливи към вируси Движението подобрява имунната система. Затова и в студените месеци предпочитайте движението навън вместо „от вкъщи в колата, после в офиса и обратно“. Това ви сблъсква с много микроби и вируси и понижава имунитета ви. Ще имате повече енергия Физическите действия увеличават притока на кислород в кръвта, което действа като зареждане с високооктанов бензин. Дори 10 минути раздвижване ще ви освежи за следващите два часа. Ще бъдете по-щастливи Физическите упражнения повишават отделянето на хормони на щастието. Ако ходите пеш на работа през парк, това ви гарантира хубав ден още от сутринта. Ако няма как да излезете на разходка, по-добре е да подскочите, сякаш от радост, няколко пъти, съветват специалистите. Това е по-енергично от скучното разтъпкване около бюрото. Няма да ви се яде сладко Вместо да бръкнете в чекмеджето и да извадите резервните вафли, станете и се разходете за 15 минути. Не се тревожете за работното време, на пушачите им отнема толкова да изпушат една цигара пред офиса, така че и вие все едно „пушите“, само че е здравословно. Докато се разхождате, пийнете и малко вода. Желанието за сладко ще се изпари.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 165
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 165
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 130
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 133
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 240
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.