Лятото, сезонът на роклите!

Макси дължините при роклите набират все повече почитатели. Те са драматични, но и забавни. Удобни са за ежедневието, за работа, за свободното време и дори за вечерна среща с приятели. Много дами ги предпочитат, защото с тях могат да се чувстват секси, без да се притесняват за недостатъците на тялото си. За лято 2021 виждаме, че доминират цветните макси рокли с широка пола и дори малко по-свободна горна част. Съчетайте ги с шапка с широка периферия и леки сандали с ниска подметка или на платформа и имате перфектния летен тоалет. Въпреки наложения освободен стил, секси черната и по тясна рокля присъства. Черно през лятото? Много от вас вероятно ще смръщят вежди. Истината е, че черното ВИНАГИ е част от модните тенденции. Дизайнерите го обичат, което означава, че и хората го харесват. Черното е лесно за комбиниране и определено може да се носи през лятото. За лято 2021 виждаме, че класическата семпла черна рокля е преобразена с помощта на пера, изрязани участъци, бродерия, асиметрични деколтета и поли. Преобладават мини и миди дължините. Дългите черни рокли са предимно за специални поводи. 50 нюанса розово! От неутралното, пастелно розово към крещящото розово. Независимо дали го наричате бонбонено, барби или захарно розово, става дума за един и същи цвят и неговите по-бледи или наситени нюанси. Розовите рокли са изненадващо попълнение при модните тенденции. Роклите в бонбонено розово са свежи и открояващи се. Съчетават се най-добре с аксесоари в бяло и сребристо. Спортен дух и при роклите Спортният стил все повече навлиза в ежедневната мода. Доказателство за това са спортните рокли, които ще са сред най-актуалните тенденции за сезона. Голяма част от тях са силно повлияни от спортните екипи за тенис или голф, други взимат само елементи от това облекло - райета, якички и акценти на ръкавите. Най-често спортните рокли са с дължина до средата на бедрата и всъщност изглеждат много по-секси, отколкото човек би предположил по описанието им. Можете лесно да ги комбинирате с класически бели маратонки и шапка с козирка. Роклите с обемни ръкави са най-често по-подходящи за офиса или за свободното време. Те са много елегантни. При някои модели ръкавът е добавен, за да подсили драматичността на модела. Когато купувате рокля с обемни ръкави, бъдете внимателни. Отдалечете се на няколко метра от огледалото и вижте дали ръкавите изглеждат добре на вашата фигура. Тези модели не се препоръчват за жени с по-широки раменете и тесен таз. Много лято и цветя! Летните тенденции няма да са пълни без роклите на цветя. Флоралните мотиви трайно се настаниха при трендовете. Всеки сезон виждаме огромно разнообразие от принтове с цветя - и елегантни, и закачливи, и дори леко кичозни, по - едри или нежни и едва забележими. За лято 2021 модерните рокли с флорални мотиви са тук изискани, ту игриви. Преобладават моделите в стил бохо шик.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ЗАПОЧНА ТРЕТИ ЕТАП ОТ ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЪТ BGS1033 - ОТ БЪЛГАРОВО КЪМ МАГИСТРАЛАТА

  • 29 Мар 2024
  • 63
Започна трети етап от проекта за обновяване на път BGS1033.

На 1 април ще чуете сирените

  • 29 Мар 2024
  • 71
На 01.04.2024г. от 11.00ч. ще се проведе тренировка по ранно предупреждение и оповестяване на населението при бедствия и за въздушна опасност.

КОРАБЪТ „БУРГУС“ ЩЕ ПЛАВА ДО ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА, ВИЖТЕ КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ПЪТУВАНЕ

  • 29 Мар 2024
  • 80
Ако за едни наближават обичайните почивни дни, то за други се задава дългоочаквана априлска ваканция.

НОИ стартира програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г.

  • 29 Мар 2024
  • 88
т 29 март т.г. започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г., като са подписани договорите с 21 юридически лица за общо 50 заведения, изпълнители на програмата.

Исторически музей – Поморие кани децата на приключение с търсене на съкровища и интересна беседа

  • 29 Мар 2024
  • 79
На 06.04.2024 г. /събота/ от 14.00 часа Исторически музей – Поморие кани децата, които се интересуват от история, на истинско приключение: