Американец откри изгубения си лотариен билет за милион долара

Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с печалба от един милион долара, който изгубил на паркинг, съобщи Асошиейтед прес. Ник Слатън от гр. Спарта научил на 11 март, че печели 1 178 746 долара от лотарията с билета си. „Бях шокиран, не можех да повярвам", казва мъжът, който купил билета от местната бакалия на 10 март. Щом научил, че печели, той се втурнал да сподели радостната вест с годеницата си, която била на работа, след което продължил с множество обиколки на града, включително съпроводил брат си до магазин за авточасти, после обядвали в заведение. Час по-късно мъжът от еуфория изпаднал в паника, след като установил, че билетът му го няма. Според правилата на лотарията, ако собственикът загуби билета си, за печалбата може да претендира този, който го е намерил. Слатън веднага тръгнал обратно по маршрута си от деня и открил билета на паркинга на магазина за авточасти. „Това е билет за един милион долара и някой го беше настъпил", каза Ник. Той прибрал билета и си взел печалбата. Двамата с годеницата му възнамеряват да продължат да работят, да си купят нови коли и собствена къща и да инвестират.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 36
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 71
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 45
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СЪЗДАЛ ЛОГОТО НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ – ОТГОВОРЪТ Е В ГАЛЕРИЯ „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ”

  • 28 Мар 2024
  • 80
*Изложбата „Графичен дизайн” с над 100 пана ще представи Петър Пецин тази вечер в Бургас

МИНИСТЪР КРЪСТЮ КРЪСТЕВ ВРЪЧИ ДВЕ НАГРАДИ НА ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА СЪБИТИЕТО „ИКАР“ 2024

  • 28 Мар 2024
  • 74
Министърът на културата Кръстю Кръстев връчи две награди– за куклен театър на Държавния куклен театър в Стара Загора и за драматичен театър – на Народния театър „Иван Вазов“.