Къщата от „Мълчанието на агнетата“ скоро ще предлага стаи за нощувка

. Къщата на серийния убиец Джейми Гъмб, наричан "Бъфало Бил", от филма "Мълчанието на агнетата", в която са заснети доста сцени, скоро ще предлага стаи за нощувка и посещение в прочутото подземие на ужаса, съобщи АФП. Къщата от 1910 г. с площ от 216 квадратни метра е разположена в Периополис, щата Пенсилвания, е запазила доста от интериора, заснет от носителя на пет награди "Оскар", режисьора Джонатан Деми през 1991 г. Къщата, купена преди пет години за 195 000 долара, наскоро бе продадена за 290 000 долара и вече е собственост на сценографа Крис Роуан, който смята да я превърне в туристическа атракция и по-късно тази година да предлага стаи под наем. Клиентите, настанили се в къщата, ще могат да посетят мястото, където злодеят Джейми Гъмб държи като заложници жените, които отвлича. Новият собственик иска да пресъздаде ужасяващото ателие на "Бъфало Бил" и да направи реплика на кладенеца, в който Гъмб държи жертвите си. Кладенецът не съществува реално в къщата и сцените в него са заснети в студио.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 49
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 48
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 43
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 44
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 182
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.