Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова

Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова По всички въпроси касаещи бъдещето е добре да се обърнете към астролози, респективно вещи лица, за да не задълбавате в дилеми.Седмицата обещава хармоничност и възможности за творчество и духовно съвършенство.Отчитайки Лунното стоене обаче, вероятността от конфликти е налице.Напрежението може да се избегне от личността на характера и от безопасността на личната територия.В този смисъл, всеки Слънчев знак нека даде всичко от себе си!Периодът е добър за научна работа, със специалисти.В здравословен план,костите са уязвими, да не се лекуват зъби.Гръбначният стълб е чувствителен, да не се натоварва.Всичко касаещо сърцето е в амплоа.Скорпионите да не насрочват важни дела в понеделник.Телци, Раци и Везни да внимават във вторник.Рибите да са повече от наблюдателни в сряда, Водолеите да не правят планове за уикенда.Понеделникът идва с новини за Стрелците, срядата е на Близнаците,Девите и Козирозите! Овен:Всичко касаещо близките ви ще ви понапряга тези дни.Самочувствието ви ще спада.Постарайте се да не гледате негативно на нещата. Телец:Бъдете внимателни при изразяване на чувствата си.Държахте се сдържано и експресията ви няма как да бъде разбрана.Избягвайте екстравагантно поведение. Близнаци:Финансовият просперитет е пряко зависим от други хора.Дали те ще се съгласят с вашите условия, зависи изцяло от вас.Реторични са и въпросите свързани с парични потоци. Рак:Отлично е при Раците, дотолкова, че сбъдват мечтите си.Не е тайна, че е свързано с дом и семейство.Колкото по-малко изисквате, толкова повече ще ви се получава. Лъв:Новините на които ще сте свидетели ще възбудят въобъжението ви.Пред вас се разкриват перспективи и единствено увереността ви може да ги претвори в дела. Дева:Благоустройство, уют и всичко за близките ви ,Деви!Харизматични сте, омайни сте.Пръскате любов! Везни:На работното място, ще делите територия.Във вашата област трудно ще ви предизвикат.Ще се справите и с малките проблеми, а тези, които опитват да ви спъват вече са загубили. Скорпион:Проблеми в партньорството при Скорпионите.На различна честота сте, по-скоро сте делови партньори.Разногласия ще има и откъм по-млади родственици. Стрелец:Проблемите при Стрелците отново са в личен план, с половинката.Не обръщайки внимание, няма да ви се получи.Препоръката ми е:“Не правете от мухата слон“! Козирог:Наложително е да се“развълнувате“ откъм доходи.Сменете банката, респективно инвеститорите, за да съхраните спестяванията.Застраховайте имуществото си и няма да имате изненади в следващите седмици. Водолей:Планетите ще ви подтикват към светски образ на живот.Това не ви е присъщо,но пък самотните ще срещнат любовта.Тоалетът ви е важен, но обноските са решаващи! Риби:Неочаквано и за вас самите, идва предложение за висш ръководен пост.Семинари, обучения ви очакват, не отказвайте.Придвижвате се по кариерната стълбица! Цветни есенни дни от мен, Йова!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 86
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 106
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 94
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 132
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 121
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.