Проследяваме „Последният уикенд на Ленън“ през декември

Britbox US, стрийминг патформата, управлявана от BBC придобива правата над оригиналния документален филм „Последният уикенд на Ленън“. Неговата премиера ще бъде излъчена пред декември по време на честванията на 40-годишнината от кончината на легендарния изпълнител Джон Ленън. Режисиран от Брайън Грант, „Последният уикенд на Ленън“ е посветен на последното лично интервю, което звездата на The Beatles дава точно преди да бъде застрелян през декември 1980 г. Излъчено пред BBC с водещ Анди Пийбълс, в него легендата говори открито за всичко свързано с разпадането на групата, отношенията си с Пол Макартни, политическите проблеми в САЩ и Великобритания, неговото семейство и носталгията му по Ливърпул. Разбираме също за работата му с Фил Спектър, Елтън Джон, Мик Джагър и Дейвид Боуи и как е продуцирал много от соловите си албуми, включително хитове като Imagine и Give Peace a Chance. Междувременно, оригиналният документален филм на Sky - Let Me Take You Down, който представлява своеобразно изследване на смъртта на Ленън, също се очаква да бъде готов за 40-тата годишнина от смъртта на музиканта през декември.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 270
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 238
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас

ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

  • 22 Апр 2024
  • 232
ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

ЧЕСТВАНИЯТА НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В БУРГАСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗАПОЧНАХА

  • 22 Апр 2024
  • 249
Тематичните дни на Община Бургас и детските градини, свързани с подготовката и честването на най-значимия християнски празник - Възкресение Христово, стартират тази година от 22 до 26 април под мотото „Над зелената дъбрава пак Великден се задава“.

Проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност като областен управител

  • 22 Апр 2024
  • 240
На кратка церемония в присъствието на служителите на администрацията проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност областен управител на област Бургас, съгласно Решение № 284 на Министерски съвет.