Марк Антъни на 52: Салса изпълнителят с най-много продадени албуми в света

Марк Антъни е американски певец, композитор, продуцент и актьор. Рожденото му име е Marco Antonio Muñiz, роден е в Ню Йорк на 16 септември 1968 г, но родителите му са пуерториканци. Започва кариерата си като вокалист в поп формации. Композира песни и е беквокалист на няколко различни групи. Изявява се и като танцьор. Сборният албум на певеца от 1995 г. „Todo a su tiempo“ е номиниран за Grammy. Следва по-традиционно звучащият „Contra la corriente“, който е представен на концерт в Madison Square Garden и печели Grammy за най-добро латино изпълнение през 1999 г. Следва дуетната песен „No me ames“ с латино-дивата Дженифър Лопес. През 2000 г. Марк е вписан в Книгата на Гинес като салса изпълнителят с най-много продадени албуми за всички времена. Антъни има три брака, единият от които с Дженифър Лопес. Има пет деца. Трима сина – Максимилиан, Кристиан и Райън и две дъщери – Ема и Ариана. Певецът участва в няколко филма, сред които „Хакери“ с Анджелина Джоли и „До краен предел“ на Мартин Скорсезе.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Срокът на всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК се удължава до края на м. февруари

  • 30 Сеп 2020
  • 14
Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане.

Болницата в Айтос ще приема само пациенти с COVID-19

  • 30 Сеп 2020
  • 60
Болницата в Айтос спира приема на пациенти в отделението за вътрешни болести. Причината - увеличения брой болни с коронавирус, след като беше установено ново огнище в шивашки цех.

Ахладова: "Докладът на ЕК за България е положителен и обективен"

  • 30 Сеп 2020
  • 55
Докладът за върховенството на закона за България е положителен и обективен, той очертава постигнатите резултати, каза в коментар правосъдният министър Десислава Ахладова.

Министър Николова: Над 22 хил. работни места в сектора са запазени благодарение на мярката 60/40

  • 30 Сеп 2020
  • 54
Последните данни за мярката 60/40, която за хотелиери и ресторантьори е 80/20, показват, че чрез нея са запазени повече от 22 хил. работни места в бранша.

Докладът на ЕК: "Липса на прозрачност в медиите и предизвикателства в борбата срещу корупцията"

  • 30 Сеп 2020
  • 52
Липсата на прозрачност при собствеността на медиите, все по-чести заплахи срещу журналисти от всякакъв вид и предизвикателства в борбата срещу корупцията - това са основните критики в доклада за България в новия хоризонтален механизъм за върховенството на закона.