« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Влиянието на планетите за всяка зодия от 10.08. до 16.08, от Йова

Ето, и влиянията на планетите за всички зодиакални знаци за периода 10.08.-16.08. Акцентът тази седмица е квадратурата на Марс с Плутон. Марс в Овен, зареден с мощна огнева енергия, Плутон, с „вряща вода“ Точният им съвпад е в четвъртък, 13.08.В този смисъл, пазете се от огън и производните му пожари и горещи ситуации, както и от дълбоки води. Не изключвам и природни катаклизми, свързани с огън и вода. Този квадрат, респективно ще се отрази във всяко отношение между хората.Най-повлияни, отново ще са кардиналните знаци и всички с асценденти такива. Телци, Раци, Везни и Стрелци да не предприемат важни стъпки във вторник, 11.08.Деви и Козирози да бъдат внимателни в четвъртък.Овните даса по лежерни в петък.Близнаци и Водолеи да насрочат важните си срещи за сряда, 12.08. Петъкът е денят на Рибите. Овен:Колкото и сложна да е обстановката около вас, резултатите ще надхвърлят очакванията ви.Всяко ново запознанство ще ви носи ползи.Избягвайте всякакви диети! Телец:Работа, ангажименти, натоварване.Радвайте се!Имате възможност да преговаряте за по-добро заплащане.Ако ви помолят за заем, откажете! Близнаци:Седмица на битовизми и дребни нещица, които ще развалят настроението ви.Има вероятност плановете ви да не се осъществят, респективно очаквайте подвеждане от хора, на които сте разчитали. Рак:Не подписвайте важни документи!Вероятността от измама е налице.В личен план, очаквайте роман, но на дълготрайна връзка не разчитайте.Добре ще е да смените обстановката. Лъв:Внимателно се отнасяйте към парите и всичко касаещо финанси.Не давайте заеми,не се впускайте в големи покупки.В любовен план, сте от щастливците! Прекратявате спорове и се радвате на комфорт. Дева:Без сили сте.Чувството, че сте сами на прага на неизвестното ви тежи.Лечението е почивка!В бизнес план, пазете се от капани и избягвайте да споделяте с колеги. Везни:По течението сте и нека така да остане!Това е най-доброто, което може да направите към момента.В личен план, шопингът ще ви се отрази добре.Ще попаднете на рентабилна стока, и ще спестите! Скорпион:Уязвими сте, не споделяйте!Разочарованието ще ви дойде в повече.В личен план, разногласията са на дневен ред.Внимавайте, за да не загубите и това, което имате! Стрелец:Желанието да стане на вашето, не ви е от полза.Изпълнители сте тази седмица.Детайлно следете всеки документ, всяко нареждане.Очаквайте радости откъм близки, семейство, род. Козирог:Новости нямате, това е добре.Дните ви са на разрешаване на стари, недовършени неща.Ако имате възможност, делегирайте.Важното е да не преживявате чуждите проблеми! Водолей:Миротворци сте.Седмицата ви е безконфликтна.Претворявайте мечтите си в реалност!В работен план, промените ще ви понапрегнат. Риби:Оттеглихте се, Риби!От обществото, от себе си.От една страна това ви помага, но от друга, влизате в ступор.Препоръката ми е да общувате, в противен случай ще задълбаете в хипохондрични мисли. Честито на имениците и най-добри пожелания от Йова!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 344
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 438
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 318
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 412
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 356
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.