Пълнолуние във Водолей

Дали обаче пълнолунието във Водолей може да се нарече така? как може нещо, под знака на Водолей да бъде стандартно! Знакът на новото /понякога приятно, а друг път шокиращо/ ще оцвети и този път ежедневието с наситени случки. Ако Лъвът държи на вниманието, лидерството и радостта от живота, то Водолеят е готов да се откаже от всичко познато, да се бунтува и да разчупи стереотипи за едно ново начало. Традиционно по време на пълнолуние човешката активност е в своя пик – с участието на Водолея, който отговаря за нервната система, съзнанието ще повиши допълнително своята възбудимост. Вероятно някои ще усетят спонтанно желание за големи промени, но нека не забравяме, че пълнолунието е момент за осмисляне на пътя към промените. Нека използваме енергията на Уран за да надникнем отвъд тривиалното, да подходим визионерски и да потърсим опора в интелекта и духовното разбиране за света. Както се казва, най-лесното е да разрушим всичко, но нека първо сме наясно какво искаме да съградим. Напрегнатият аспект на пълнолунието с Уран допълнително ще наелектризира ситуацията, така че е добре да отделим време да разучим личния си бунт и да се запитаме: Кое е онова, което има нужда от незабавна промяна? Какво остава незабелязано за мен? Коя част от мен се бунтува? Как да ѝ помогна? Опозицията Меркурий със Сатурн допълнително ще създаде усещане, че не сме разбрани от другите и може би дори сме притиснати във важни за нас решения. Не забравяйте, че песимизмът в случая вероятно е по-голям от реалната ситуация. Използвайте момента да подредите мислите и знайте, че скоро всичко ще се проясни – понякога е необходимо време, за да се адаптираме към промените. По време на пълнолунието помислете с какво бихте желали да се разделите – стари модели, които не ви обслужват вече, поведение и мисли, които ви пречат да бъдете свободни. Пълнолунието очаква също така двете противоположности да си подадат ръка и открият баланс – имате ли нужда да откриете вашата уникалност сред останалите или пък трябва да оставите настрана усещането, че сте в центъра на света и да се обедините с останалите в нещо много по-голямо. Каквото и да ви липсва, освободете място в съзнанието си, за да може да новото да дойде.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Срокът на всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК се удължава до края на м. февруари

  • 30 Сеп 2020
  • 26
Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане.

Болницата в Айтос ще приема само пациенти с COVID-19

  • 30 Сеп 2020
  • 109
Болницата в Айтос спира приема на пациенти в отделението за вътрешни болести. Причината - увеличения брой болни с коронавирус, след като беше установено ново огнище в шивашки цех.

Ахладова: "Докладът на ЕК за България е положителен и обективен"

  • 30 Сеп 2020
  • 92
Докладът за върховенството на закона за България е положителен и обективен, той очертава постигнатите резултати, каза в коментар правосъдният министър Десислава Ахладова.

Министър Николова: Над 22 хил. работни места в сектора са запазени благодарение на мярката 60/40

  • 30 Сеп 2020
  • 91
Последните данни за мярката 60/40, която за хотелиери и ресторантьори е 80/20, показват, че чрез нея са запазени повече от 22 хил. работни места в бранша.

Докладът на ЕК: "Липса на прозрачност в медиите и предизвикателства в борбата срещу корупцията"

  • 30 Сеп 2020
  • 89
Липсата на прозрачност при собствеността на медиите, все по-чести заплахи срещу журналисти от всякакъв вид и предизвикателства в борбата срещу корупцията - това са основните критики в доклада за България в новия хоризонтален механизъм за върховенството на закона.