« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Пълнолуние във Водолей

Дали обаче пълнолунието във Водолей може да се нарече така? как може нещо, под знака на Водолей да бъде стандартно! Знакът на новото /понякога приятно, а друг път шокиращо/ ще оцвети и този път ежедневието с наситени случки. Ако Лъвът държи на вниманието, лидерството и радостта от живота, то Водолеят е готов да се откаже от всичко познато, да се бунтува и да разчупи стереотипи за едно ново начало. Традиционно по време на пълнолуние човешката активност е в своя пик – с участието на Водолея, който отговаря за нервната система, съзнанието ще повиши допълнително своята възбудимост. Вероятно някои ще усетят спонтанно желание за големи промени, но нека не забравяме, че пълнолунието е момент за осмисляне на пътя към промените. Нека използваме енергията на Уран за да надникнем отвъд тривиалното, да подходим визионерски и да потърсим опора в интелекта и духовното разбиране за света. Както се казва, най-лесното е да разрушим всичко, но нека първо сме наясно какво искаме да съградим. Напрегнатият аспект на пълнолунието с Уран допълнително ще наелектризира ситуацията, така че е добре да отделим време да разучим личния си бунт и да се запитаме: Кое е онова, което има нужда от незабавна промяна? Какво остава незабелязано за мен? Коя част от мен се бунтува? Как да ѝ помогна? Опозицията Меркурий със Сатурн допълнително ще създаде усещане, че не сме разбрани от другите и може би дори сме притиснати във важни за нас решения. Не забравяйте, че песимизмът в случая вероятно е по-голям от реалната ситуация. Използвайте момента да подредите мислите и знайте, че скоро всичко ще се проясни – понякога е необходимо време, за да се адаптираме към промените. По време на пълнолунието помислете с какво бихте желали да се разделите – стари модели, които не ви обслужват вече, поведение и мисли, които ви пречат да бъдете свободни. Пълнолунието очаква също така двете противоположности да си подадат ръка и открият баланс – имате ли нужда да откриете вашата уникалност сред останалите или пък трябва да оставите настрана усещането, че сте в центъра на света и да се обедините с останалите в нещо много по-голямо. Каквото и да ви липсва, освободете място в съзнанието си, за да може да новото да дойде.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 155
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 192
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 205
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 211
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 185
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение