« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Елън Дедженерис иска да се оттегли от шоуто си след тежки обвинения

  • 03 Авг 2020
Световноизвестната водеща заяви, че се чувства „предадена” от хора от екипа й, споделили отрицателни истории за нея, съобщи „OK! Magazine“. 62-годишната водеща, която бе наречена „най-жестокият човек“, заяви още, че иска да се оттегли от телевизионното си предаване „Шоуто на Елън Дедженерис“ заради неприятната реакция, с която се сблъска през последните няколко месеца. Източник заяви, че Елън смята, че е „привилегия“ да се работи с нея и е ядосана на служителите си, както и на широката общественост, че я обвиняват в подобно поведение. "Тя знае, че понякога може да бъде трудна", продължава източникът, "но смята, че работи усилено и е изключително креативна и че е привилегия да работиш за нея и да бъдеш около нея." Елън смята, че „не може да продължи с шоуто“ след оплаквания от служители, обвиняващи го, че е „токсично“ място за работа. Тя е домакин на популярното предаване от 17 години. „Истината е, че тя знаеше какво се случва, това е нейното шоу“, твърдят запознати. Водещата се извини на служителите в имейл, след като разследване разкри „недостатъци“ в „ежедневното управление на шоуто“. В него тя заявява, че е „ангажирана да гарантира, че това няма да се повтори“. „Всички трябва да сме по-внимателни относно начина, по който нашите думи и действия влияят на другите и се радвам, че проблемите на нашето шоу достигнаха до мен“, добавя тя. Бивши подчинени масово обвиниха телевизионната водеща в тормоз и непоносими условия на труд. Те са уволнявани по причини като отпуск поради смърт на роднина, или неприсъствие на работа поради болест. Един от служителите е уволнен заради „расово мотивирани обиди“. Оказва се, че в шоуто на Елън има голямо текучество, тъй като никой не държи на служителите. Продуцентите били уверени, че винаги могат да намерят персонал, тъй като шоуто им е много популярно. В допълнение към Дедженерис, трима продуценти на шоуто бяха обвинени в създаване на "отровна" атмосфера.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 134
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 165
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 174
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 190
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 163
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение