« октомври 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Елън Дедженерис иска да се оттегли от шоуто си след тежки обвинения

Световноизвестната водеща заяви, че се чувства „предадена” от хора от екипа й, споделили отрицателни истории за нея, съобщи „OK! Magazine“. 62-годишната водеща, която бе наречена „най-жестокият човек“, заяви още, че иска да се оттегли от телевизионното си предаване „Шоуто на Елън Дедженерис“ заради неприятната реакция, с която се сблъска през последните няколко месеца. Източник заяви, че Елън смята, че е „привилегия“ да се работи с нея и е ядосана на служителите си, както и на широката общественост, че я обвиняват в подобно поведение. "Тя знае, че понякога може да бъде трудна", продължава източникът, "но смята, че работи усилено и е изключително креативна и че е привилегия да работиш за нея и да бъдеш около нея." Елън смята, че „не може да продължи с шоуто“ след оплаквания от служители, обвиняващи го, че е „токсично“ място за работа. Тя е домакин на популярното предаване от 17 години. „Истината е, че тя знаеше какво се случва, това е нейното шоу“, твърдят запознати. Водещата се извини на служителите в имейл, след като разследване разкри „недостатъци“ в „ежедневното управление на шоуто“. В него тя заявява, че е „ангажирана да гарантира, че това няма да се повтори“. „Всички трябва да сме по-внимателни относно начина, по който нашите думи и действия влияят на другите и се радвам, че проблемите на нашето шоу достигнаха до мен“, добавя тя. Бивши подчинени масово обвиниха телевизионната водеща в тормоз и непоносими условия на труд. Те са уволнявани по причини като отпуск поради смърт на роднина, или неприсъствие на работа поради болест. Един от служителите е уволнен заради „расово мотивирани обиди“. Оказва се, че в шоуто на Елън има голямо текучество, тъй като никой не държи на служителите. Продуцентите били уверени, че винаги могат да намерят персонал, тъй като шоуто им е много популярно. В допълнение към Дедженерис, трима продуценти на шоуто бяха обвинени в създаване на "отровна" атмосфера.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Срокът на всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК се удължава до края на м. февруари

  • 30 Сеп 2020
  • 30
Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане.

Болницата в Айтос ще приема само пациенти с COVID-19

  • 30 Сеп 2020
  • 118
Болницата в Айтос спира приема на пациенти в отделението за вътрешни болести. Причината - увеличения брой болни с коронавирус, след като беше установено ново огнище в шивашки цех.

Ахладова: "Докладът на ЕК за България е положителен и обективен"

  • 30 Сеп 2020
  • 100
Докладът за върховенството на закона за България е положителен и обективен, той очертава постигнатите резултати, каза в коментар правосъдният министър Десислава Ахладова.

Министър Николова: Над 22 хил. работни места в сектора са запазени благодарение на мярката 60/40

  • 30 Сеп 2020
  • 98
Последните данни за мярката 60/40, която за хотелиери и ресторантьори е 80/20, показват, че чрез нея са запазени повече от 22 хил. работни места в бранша.

Докладът на ЕК: "Липса на прозрачност в медиите и предизвикателства в борбата срещу корупцията"

  • 30 Сеп 2020
  • 96
Липсата на прозрачност при собствеността на медиите, все по-чести заплахи срещу журналисти от всякакъв вид и предизвикателства в борбата срещу корупцията - това са основните критики в доклада за България в новия хоризонтален механизъм за върховенството на закона.