Силата на огледалните дати

Разчитайте на интуицията и мечтите си - На този ден сърцето ви ще ви каже по кой път трябва да се придвижите, за да станете по-щастливи. Още от сутринта ще усетите обичта на хората около вас, бизнес делата ще вървят по-леко и позитивната енергия ще е навсякъде около вас. Енергията на седмицата е започнала да действа още през нощта, така че обърнете внимание на мечтите си от рано сутринта - тази енергия може да съдържа тайно послание и съвети от Вселената за това на къде да продължите и най-важното - как. Интуицията и мечтите ще ви помогнат да разберете в коя посока можете да се придвижите по-нататък, как да приоритизирате и кои желания ще бъдат най-правилните. Ако искате да си поставите някаква амбициозна цел и да сбъднете желанието, трябва да действате за изпълняването му - формурилайте желанията си започнете да работите веднага за тях. Недейте просто да измисляте нещо, а на седващия ден да сте забравили за него. Това ще бъде първата и най-важна стъпка напред. Енергията на това число ще ви помогне да изберете правилния път в живота. Най-важното е желанието ви да бъде нещо наистина постижимо, а не граничещо с научната фантастика. Мечтата ви трябва да бъде нещо, което се постига с работа и малко късмет. В този ден е хубаво да се отдадете и на успокояващи и приятни занимания - слушането на музика, гледането на филми и телевизионни предавания, четенето на книги, разговорите с близки хора. Вдъхновението идва, ако продължавате да го търсите!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 143
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 137
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 144
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 342
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 307
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас