« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Мегън Маркъл на война с таблоидите

Те са част от съдебния иск на Меган срещу издателя на в."Мейл он сънди" и "Мейл онлайн", публикували откъси от нейно писмо до баща й през 2018 г. Съпругата на принц Хари съди изданията за нарушаване на личния живот и на авторското право. Издателят отрича обвиненията й. Все още не е насрочено съдебно дело, но подробности от съдебните документи продължават да излизат на бял свят, докато двете страни по делото преговарят. Херцозите на Съсекс живеят в Калифорния, САЩ, след като се оттеглиха от ангажиментите си като високопоставени членове на кралското семейство в края на март тази година. По повод на интервюта, които петима приятели на Меган дават за нея пред американско издание през февруари миналата година, в документите се посочва, че тя е "станала обект на голям брой фалшиви и уронващи престижа й статии в британски таблоиди, които са й причинили огромен емоционален стрес и са навредили на психическото й здраве". От документите става ясно, че адвокатите на Меган изтъкват, че разходите по сигурността за сватбата на Меган с принц Хари през май 2018 г., платени от британските данъкоплатци, са доста по-малки в сравнение с приходите от туризъм, генерирани благодарение на интереса към сватбата и които според адвокатите надвишават един милиард британски лири. Херцогинята настоява за обезщетение, което заявява, че ще бъде дарено на организация, бореща се срещу психическия тормоз.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 228
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 267
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 208
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 261
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 228
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.