Тенденци и влияния на планетите за 06.07 - 12.07 от Йова

Периодът не е удачен, както за оформяне и подписване на документи, така и за кредити. В здравословен план, уязвими са стави, крака и стъпала, но да не се прибягва към хирургични интервенции, освен ако не е крайно наложащо! Затова пък, запознанства, романтични срещи и любовни приключения няма да липсват. Венера в Близнаци, облагодетелства въздушните знаци. Марс в Овен активира огнените. Сатурн в Козирог ни връща към род и семейство. Меркурий, директен в края на седмицата, ще облекчи Деви и Близнаци. Телци, Раци , Водолеи , Риби и Близнаци , да довършат изоставени във времето задачи в понеделник и вторник. Неделята е късметлийска за Овните! Овни:Не е препоръчително да се захващате с нови проекти. На работното място, делегирайте, в личен план разчитайте на близките. Избягвайте всякакви вълнения. Телци:Седмицата ви е на промени в професионалното поприще. Не смесвайте личното със служебното, за да не си създадете душевни неразположения. Близнаци:Избягвайте конфликтни ситуации. Няма да сте фактор в споровете ,колкото и интелектуални да са те. Раздразнителни сте и в личен план. Не разчитайте на близки, нито на приятели. Раци:Чувствате се уморени, изтощени. Ще работите със сетни сили, ще пропускате срещи. Дайте си почивка. След известно време ще наваксате пропуснатото. Лъвове:Не обръщайте внимание на малките недоразумения ,възникнали не по ваша вина.Част от плановете ви ще пропаднат, от липса на време и от многото поети ангажименти. Деви:Седмицата ви е подаръчна! Съдбоносни срещи ще бележат период напред. Самотните имат шанс в любовен план. Препоръката ми е ,внимателно да боравите с техника и да следите за безопасност. Везни:Планирайте, структурирайте. Изчаквайте, не избързвайте ,но и не се оставяйте на течението. В личен план ,половинката ви е опора. Скорпиони:Ако искате да започнете наново, седмицата ви дава всички шансове за успех и в личен и в професионален план. Не отказвайте исканата помощ ,но не се оставяйте да ви манипулират. Стрелци:Не споделяйте плановете си даже с близките си. Всичко казано ,ще се използва против вас. Обърнете внимание на финансовите въпроси. У дома са възможни спорове за дреболии. Козирози:Не е препоръчително да се разпореждате с документи.Седмицата ви е успешна в любовта.Самотните намират половинката си, семейните са на друго ниво във връзката си. Дните са подходящи за оздравителни процедури. Водолеи:Завидно седмо чувство при Водолеите!Изпълнете всяко свое желание ,наградете се!На работното място ,по възможност не разговаряйте много.В личен план ,очаквайте любов ,най-вече от близки за вас хора. Риби:Внимателни бъдете във всичко.Има тенденции към травми и в битов и в производствен план. В личен, бъдете „по-ниски от тревата”,за да избегнете конфликти. Ситуациите през седмицата около вас, не са обективни. Автор - Йова Атанасова

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 95
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 89
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 78
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.

140 състезатели ще участват в националния турнир по кудо „Купа Бургас“

  • 29 Мар 2024
  • 78
На 31 март от 11.00 ч. в спортна зала „Никола Станчев“ ще се проведе националният турнир по кудо „Купа Бургас“. Организатори са СК „БУШИДО Бургас“ и Община Бургас.

Даниел Петров: Край със смяната на статута на земеделските земи, за да се превръщат във фотоволтаични паркове

  • 29 Мар 2024
  • 88
Днес в Народното събрание бяха разгледани, гласувани и приети предложения на народния представител от “Възраждане”, Даниел Петров в Закона за собствеността и ползването на земеделската земя, по отношение на прекратяване на порочната практика за смяна на статута на обработваемите земеделски земи, мери и пасища, с цел превръщането им във фотоволтаични централи.