« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Постановката "Късметът на кукувицата" на 27 юни във "Флората"

Невероятната пиеса " Късметът на кукувицата'" с участието на Здрава Каменова и Яна Огнянова ще бъде представена на 27 юни, събота, от 19.30, в Експозиционен център "Флора". Представлението се играе вече втори сезон с голям успех в камерната зала на театър " Сълза и смях" и не оставя безразличен зрител. През сълзи от смях , емоционалната история на рок музикантката и писателката, докосва всеки и усещането ви е, че сте преживели два свята, с много екстремни ситуации, но с преливаща обич. Здрава Каменова е позната и от сериала " Откраднат живот" като д-р Кунка Атанасова, а Яна Огнянова беше сред участниците в " Гласът на България" през миналия сезон. Вечерта е особено важна за две дами- кукувици. Едната ще представи новата си книга пред публика, а другата ще изнесе мечтания си първи рок концерт... Или поне така смята всяка, докато не разбират, че сцената е една, събитията им са дублирани и в залата няма никой, който да разреши проблема им. А когато вратата се заключва, на двете не им остава друго, освен да намерят път една към друга. Двете кукувици ще преминат през палитра от чувства, докато се борят за своята звездна вечер, ще пеят и разказват откачените си истории, ще ви разсмеят до сълзи, но не само. Едно представление с много хумор, музика и емоция, която ще остане в сърцата ви. От авторите на "Жената е странно животно" и "Помощ, имам две деца". Билети се продават на касата на операта в Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 188
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 215
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 174
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 214
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 186
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.