Пътешественик открива вълнуваща фотоизложба в родния си Созопол

От 10 август, пред Летния театър „Аполония“ в Созопол местните жители и многобройните гости на града могат да разгледат самостоятелната фотоизложба на Габриел Генчев „Созопол – вълшебството на митичния град“. С впечатляващи кадри местния гражданин, описващ себе си като пътешественик, обичащ да разказва за личните си приключения и преживявания през призмата на своята креативност, цели да разкрия красотата на дестинацията. Именно той бе победителят във фотоконкурса, организиран от Община Созопол, „Уловени мигове от созополско око“, а неговите кадри категорично му отредиха и високото отличие Почетен знак от Президента на Република България, което му бе връчено лично от Румен Радев на празника на града 17 юли. С тази изложба авторът Габриел и организаторът Община Созопол целят да провокират всеки един минувач да отвори сетивата си за онова магнетично обаяние, което древния град притежава. Не пропускайте възможността да се запознаете с открояващите кадри на Габриел и да се докоснете до очарованието на вечен Созопол!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 65
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 62
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 55
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 55
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 184
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.