« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Пътешественик открива вълнуваща фотоизложба в родния си Созопол

От 10 август, пред Летния театър „Аполония“ в Созопол местните жители и многобройните гости на града могат да разгледат самостоятелната фотоизложба на Габриел Генчев „Созопол – вълшебството на митичния град“. С впечатляващи кадри местния гражданин, описващ себе си като пътешественик, обичащ да разказва за личните си приключения и преживявания през призмата на своята креативност, цели да разкрия красотата на дестинацията. Именно той бе победителят във фотоконкурса, организиран от Община Созопол, „Уловени мигове от созополско око“, а неговите кадри категорично му отредиха и високото отличие Почетен знак от Президента на Република България, което му бе връчено лично от Румен Радев на празника на града 17 юли. С тази изложба авторът Габриел и организаторът Община Созопол целят да провокират всеки един минувач да отвори сетивата си за онова магнетично обаяние, което древния град притежава. Не пропускайте възможността да се запознаете с открояващите кадри на Габриел и да се докоснете до очарованието на вечен Созопол!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“

  • 25 Сеп 2023
  • 106
Дружеството на кардиолозите в България стартира Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“ в Световния ден на сърцето 29 септември за четвърта поредна година.

Интересни събития до края на септември предлага инициативата „БулевАрт“

  • 25 Сеп 2023
  • 95
Със смях, танци и приятелски срещи инициативата „БулевАрт – Мрежа на сетивата“ отбелязва края на септември. Партньорите в мрежата са организирали интересни събития, с които да заинтригуват желаещите да се потопят в света на изкуството.

Бургас ще е домакин на информационна среща, посветена на енергийната ефективност

  • 25 Сеп 2023
  • 91
Грийнпийс“ – България започва серия информационни срещи за повишаване на осведомеността на гражданите относно енергийните общности. Ще се организират дискусии в три града в страната.

Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево

  • 21 Сеп 2023
  • 609
Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, в айтоското село Карагеоргиево.

Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

  • 21 Сеп 2023
  • 487
Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на популярния чешки артист Ондра Хунал, изпълнител с 15 години огнен опит.