« октомври 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

„Symphony Way” представя Васил Петров тази вечер в летния театър

Музикални класики, разказани с мащабен, симфоничен звук представя Васил Петров с Врачанската филхармония. В концерта звучат хитове на Бийтълс, Стинг, Франк Синатра , Чарли Чаплин, филмова музика и музиката на Гершуин. Той се представя за първи път в турне в големите български градове. Младата цигуларката Зорница Иларионова сподели, че с изключителна радост се е включила в програмата на известния джаз музикант. Тя стана много популярна с атрактивните си изпълнения по покривите на сгради и се включва с ярко и красиво присъсствие на сцената в програмата на Васил Петров. Зорница Иларионова представя и новия си албум по време на турнето. Васил Петров замисля концерта заради любовта си да работи с голям симфоничен оркестър и желанието да смесва в програмите си колкото е възможно повече различни стилове и жанрове, затова и тази програма не прави изключение. Новият му концерт представя доста обновена симфонична програма. Част от песните са от репертоар аранжирани за симфоничен оркестър плюс нови неща в реперотара му включващи заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Fragile на Стинг, Smile на Чарли Чаплин и много други евъргрийни.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас обявява класирането на кандидатите по основната фаза на проект LIFE за преход към алтернативни форми на отопление

  • 29 Сеп 2023
  • 382
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво в рамките на третия прием на документи по програма Лайф.

Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта

  • 29 Сеп 2023
  • 470
Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта в училище За поредна година със спортен празник учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” отбелязаха Европейския ден на спорта.

Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

  • 29 Сеп 2023
  • 318
С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 341
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 287
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.