Продължава пръскането на тревни площи и паркове против кърлежи

Май 25, 2023 Бургас
Продължава обработката против кърлежи на тревните площи, паркове, градинки, детски площадки, зони за свободно пуснати кучета на територията на община Бургас. След третиране с препарат зоните се обозначават със специални оранжеви стикери.

Емоционално откриване на изложбата за 24 май, Милена Казакова получи приза "Млад художник" на Бургас

Май 25, 2023 Бургас
*"Бургас има много предимства пред останалите градове, които трябва да се изтъкват и да не се забравят. Възможностите за образование и култура, талантливите млади хора са едни от тях", каза кметът Димитър Николов.

Новият Планетариум на Бургас отвори врати

Май 25, 2023 Бургас
С детско звездно шоу и виртуална разходка в Космоса за най-малките започна първият работен ден на Планетариум – Бургас. Новото съоръжение беше открито навръх един от най-обичаните български празници – 24 май, от кмета на Бургас Димитър Николов и от генералния директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (ДППИ) Петър Сеферов.

СЪСТЕЗАТЕЛ НА СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“БУРГАС ЧЕТВЪРТИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО В ПОЛША НА ДИСЦИПЛИНА КАТА ПРИ МЪЖЕТЕ

Май 25, 2023 Спорт
СЪСТЕЗАТЕЛ НА СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“БУРГАС ЧЕТВЪРТИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО В ПОЛША НА ДИСЦИПЛИНА КАТА ПРИ МЪЖЕТЕ На 20-ти и 21-ви Май 2023г., в гр.Врослав Полша, се проведе 36-тото ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КИОКУШИН КАРАТЕ НА КАТЕГОРИИ за мъже, жени, юноши, девойки и ветерани.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!