Празничен концерт по случай 24 май в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” с. Карагеоргиево

Май 23, 2023 България
Празничен концерт по случай 24 май в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” с. Карагеоргиево Денят на българската азбука, просвета и култура отбелязаха учениците от село Карагеоргиево.

Доц. Йордан Георгиев донесе наградата „Питагор“ в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Май 23, 2023 Бургас
Доц. инж. Йордан Георгиев от катедра „Физиология, патофизиология, химия и биохимия“ към Медицински факултет на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ беше отличен с награда „Питагор“ на МОН. Призът е за млад учен с принос в областта на природните и инженерните науки за 2023 г.

Отличиха най-успешните проекти в сферата на бургаското образование на тържествена церемония в Конгресния център

Май 23, 2023 Бургас
На тържествена церемония в Конгресния център кметът Димитър Николов отличи общо 76 педагогически екипи, които успешно реализираха международни, национални и общински проекти в сферата на бургаското образование и по повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност.

Красива изложба и отличието „Млад художник” ще зарадват творческата общност на Бургас за 24 май

Май 23, 2023 Бургас
Две художнички са номинирани за наградата „Млад художник” на Бургас за 2023 година. Това са Милена Казакова и Петя Димитрова. Отличието "Млад художник на годината" е учредено на името на големия творец Руси Стоянов и по традиция се връчва на 24 май.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!