Турнир за купата на БМФ Порт Бургас 2022

Септември 30, 2022 Спорт
Голямата награда е билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Реал Бетис” ,организаторите подсигуряват транспорт и нощувки в Разград за победителите

ОУ "Св. св. Кирили и Методий", с. Карагеоргиево се включи в Европейския ден на спорта в училище

Септември 30, 2022 Спорт
Старт на инициативата по случай Международния ден на спорта бе даден от отборът по спортна акробатика към ОУ "Св. св. Кирил и Методий".

Общностният център за ранно детско развитие и родителска подкрепа „Надежда“ помага на 1650 деца и родители

Септември 30, 2022 Бургас
Общностният център за ранно детско развитие и родителска подкрепа „Надежда“ успя да обхване 1650 деца с увреждания или от уязвими социални групи и техните родители. Това стана ясно по време на информационен ден в изпълнение на проекта, на който бяха представени дейностите и резултатите по проекта.

Отвори врати новият модерен корпус на СУ „Св. св. Кирил и Методий“

Септември 30, 2022 Бургас
Най-старото бургаско училище – СУ „Св. св. Кирил и Методий“, откри днес новия модерен учебен корпус с физкултурен салон. Новата постройка е със застроена площ от 350 кв. м. и разполага с два самостоятелни входа откъм двора на училището и топла връзка към основната сграда.

Бургас става част от инициативата за отбелязване на Европейската година на младежта

Септември 30, 2022 Бургас
Младежко биенале на изкуствата“ ще бъде сред основните събития за отбелязването на Европейската година на младежта – 2022 г., определена за такава от Европейския парламент.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!