Лъжата е Истина! Нарушението е Съответствие!

Юни 8, 2022 България
С решението си да спре излъчването на руските телевизии Европейският съюз в лицето на Съвета на ЕС, заседавал на 3 юни 2022, грубо нарушава собствените си договори и принципи. И съгласно тях подлежи на съд.

Вижте кои линии на „Бургасбус“ може да използвате до гробищния парк на Задушница

Юни 8, 2022 Бургас
На 11.06.2022 г. /събота/ православното християнство отбелязва Черешова задушница. На всички, които в този ден искат да почетат паметта на починали роднини и близки, напомняме, че могат да се придвижат до Гробищен парк с помощта на градския транспорт.

Писателят Георги Господинов ще представи творчеството си в Бургас

Юни 8, 2022 Бургас
* Гостуването му е част от първия Международен младежки литературен фестивал „Приятелството - смисъл и спасение” Един от най-четените и превеждани съвременни български писатели – Георги Господинов – ще представи творчеството си в Бургас.

Сезонните басейни "Флора" и "Ветрен" отварят врати от 11 и 15 юни

Юни 8, 2022 Бургас
Във връзка с предстоящото отваряне на сезонните плувни басейни "Флора" и "Ветрен", ви съобщаваме, че: * ПБ "Флора" ще посреща посетители на 13 юни (понеделник), след провеждане на Състезанието по подводни спортове "Златният делфин", организирано от Сдружение с нестопанска цел "Приятели на морето", част от годишния спортен календар на Община Бургас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!