Избраха балерина за Miss New face of Varna

Април 5, 2022 Любопитни
След известно прекъсване бе възобновен конкурсът за нови лица за модния бизнес New face of Varna.

Търсят се кадри за новата общинска услуга „Асистентска подкрепа“

Април 5, 2022 Бургас
Община Бургас търси служители за длъжността „Социален асистент“ на новата услуга „Асистентска подкрепа“, извършвана от Домашния социален патронаж. С одобрените кандидати ще бъде сключен трудов договор, а всеки служител ще се грижи за трима потребители на социалната услуга.

Общината събира местни данъци на място и с отстъпка

Април 5, 2022 Бургас
За удобство на жителите на съставните и отдалечени селища в община Бургас, служители на общинската данъчна администрация ще ги посетят на място, предоставяйки пълна информация за дължимите суми.

Младежкият международен център набира доброволци за инициативата „Зелен април“

Април 5, 2022 Бургас
Пролетта, по-топлото време и частичното отпадане на епидемичните мерки предразполагат към повече активности сред природата. А какво по-хубаво и символично от това да засадиш дърво, да почистиш замърсен терен, да събереш ненужен текстил и да създадеш от него нещо красиво!

Бургас е кандидат за Европейска младежка столица

Април 5, 2022 Бургас
Остават само 2 дни, за да стане ясно дали Бургас е сред градовете, които ще продължат в надпреварата за титлата „Европейска младежка столица“ през 2025 година. Всяка година титлата се присъжда на европейски град, който демонстрира иновативните си политики с цел включването на младите хора в процесите на вземане на решения, внасяйки една по-съвременна перспектива в развитието на младежката екосистема и градския живот.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!