НАШ БОРЕЦ Е НА ФИНАЛ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ДО 23 Г.

Март 7, 2022 Спорт
До битка за титлата достигна Денис Демиров, който в полуфиналите срази Денис Михай

Най- младата участничка в конкурса Мисис Бургас 2022 е на 24 години

Март 7, 2022 Любопитни
Сред претендентките за титлата е медицинска сестра в УМБАЛ-Бургас, която и към днешна дата продължава да е на първа линия в ковид отделението на болницата и да се бори срещу коварната зараза, да спасява човешки животи и да връща пациентите при своите близки.

„Съкровищницата от приказки“ – роман, който съдържа народни приказки, романтика и лов на съкровища

Март 7, 2022 Култура
„Съкровищницата от приказки“ е роман от люксембургския писател Робърт Скофийлд. Действието се развива по времето на Наполеон в град Рабенхайм, намиращ се на река Мозел. Главни герои са двама братя, Вилхелм и Якоб, които имат повече от повърхностна прилика с братя Грим.

"Съкровищницата от приказки" – роман, който съдържа народни приказки, романтика и лов на съкровища

Март 7, 2022 Култура
„Съкровищницата от приказки“ е роман от люксембургския писател Робърт Скофийлд. Действието се развива по времето на Наполеон в град Рабенхайм, намиращ се на река Мозел.

Денонощна телефонна линия за пристигащите от Украйна

Март 7, 2022 Бургас
В Областна администрация Бургас е открита денонощна телефонна линия, на която пристигащите от Украйна могат да потърсят помощ и информация.

Безпрецедентен скок на цената на газа в Европа

Март 7, 2022 Светът
По данни на лондонската борса ICE, цените на газовите фючърси в Европа продължават да достигат рекордни стойности, като се повишиха с повече от 50% до над 3300 долара за 1000 кубични метра.

570 ученици ще участват във второто издание на общинското състезание по английски език за 2-ри клас

Март 7, 2022 Бургас
570 ученици от 21 бургаски училища ще участват във второто издание на общинското състезание по английски език за 2-ри клас „We love English“. Първото му издание преди две години премина успешно, а в него взеха участие 500 ученици от 28 бургаски училища.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!