Нели Петкова в яростна надпревара с рали състезател в новото си видео „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“

Март 1, 2022 Любопитни
Нели Петкова „с пълна газ“ в състезателни автомобили във видеото към новия ѝ сингъл „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“. Идеята за клипа и режисурата са на Нели Петкова.

Изложбата „Пробуждане” в бургаската гaлерия “Atelie R”

Март 1, 2022 Бургас
10 изявени български художнички си дават среща в Бургас на 2 март /сряда/, от 18.00 часа. Тогава ще бъде открита изложбата „Пробуждане” в гaлерия “Atelie R”, която е заредена с много пролетно настроение, надежда и любов.

Вход свободен на 3 март в бургаските музеи

Март 1, 2022 Бургас
На националния празник 3 март всички експозиции на РИМ - Бургас ще приемат посетители с вход свободен.

Бургаско заведение се отказа от използването на пластмасови прибори

Март 1, 2022 Бургас
Първото заведение, включило се в инициативата на Община Бургас за намаляване на полимерните отпадъци и спиране използването на материали за еднократна употреба, е Butlers Coffee&Kitchen. То получи екологичното лого „Син етикет“ - знак за отличаване на заведенията за хранене и развлечения, които не предлагат пластмасови продукти за еднократна употреба.

Сформиран е кризисен щаб в бургаската областна управа

Март 1, 2022 Бургас
Кризисен щаб към Областна администрация Бургас беше сформиран във връзка със ситуацията в Украйна. По време на първото заседание институциите обсъдиха действия за оказване на подкрепа на търсещите закрила украинска граждани, за наличните ресурси за логистична, медицинска и хуманитарна помощ.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!