Запишете се за курса по лидерство, комуникация и презентиране „Разчупете матрицата“

Ноември 16, 2022 Бургас
Младежкият международен център в Бургас организира еднодневен краш курс „Разчупи Матрицата" с няколко обучителни модула, които са практически, полезни и много важни за развитието на всеки млад човек. Основни теми на краш курса са: лидерски умения, как да комуникираме ефективно, как да си поставяме цели и как да ги презентираме и постигнем.

Международен ден на толерантността в село Карагеоргиево

Ноември 16, 2022 България
16 ноември е международен ден на толерантността Международният ден на толерантността бе отбелязан от учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево, община Айтос.

Дневният център за пълнолетни лица подобрява качеството на предлаганите услуги

Ноември 16, 2022 Бургас
Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в комплекс „Славейков“ подобрява качеството на предлаганите услуги. Социалната институция разполага вече с нов модул, състоящ се от три нови помещения, като е осигурен и кабинет за трудова терапия.

Учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево отново са посланици на усмивката

Ноември 16, 2022 България
Учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, от айтоското село Карагеоргиево отново са посланици на усмивката И тази година учениците от село Карагеоргиево се включиха в конкурса на сдружение „Усмивка”, „Най-усмихнат клас на България за 2022”.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!