Запишете се за младежки обмен с исландци от Рейкявик, които ще гостуват в Бургас

Октомври 6, 2022 Бургас
След като през май тази година екипът на Младежкия международен център посети Исландия в изпълнение на програма за обмен на добри практики, сега в Бургас пристигат гости от Рейкявик. В периода 17 – 21 октомври 8 ученици на 15-годишна възраст и двама служители на Младежкия център Тьорнин в исландската столица ще участват в Международна креативна резиденция.

46 даровити младежи ще се обучават безплатно в резултат на кампанията „Шанс за таланта на Бургас“

Октомври 6, 2022 Бургас
Над 90 ученици от различни средни училища и гимназии в Бургас кандидатстваха в кампанията „Шанс за таланта на Бургас“ на Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти в Бургас. Организаторите иниициират за втора поредна година кампанията поради високата успеваемост при обучението на миналогодишните финалисти по програмата.

Ако си търсите домашен любимец, може да го откриете тази неделя в Морската градина!

Октомври 6, 2022 Бургас
Ако търсите куче за домашен любимец, но още не сте намерили подходящото животно, може да откриете своя нов четириног приятел още тази седмица. На 09 октомври, неделя, от 10:00 до 14:00 часа в Морската градина до Пантеона всеки ще има възможност да се запознае с част от обитателите на Приюта за безстопанствени кучета на Община Бургас и да открие своя нов приятел.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!