Напусна ни Сидни Поатие

Януари 7, 2022 Светът
Актьорът Сидни Поатие ни напусна...

Връщат санирането в Плана за възстановяване и устойчивост

Януари 7, 2022 България
Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев пое ангажимент да разгледа възможността за връщането на санирането на еднофамилните сгради в Плана за възстановяване и устойчивост. Въпрос по темата на днешния блиц контрол в парламента му зададе бургаският депутат от ГЕРБ Жечо Станков.

Утре засаждаме живите коледни елхички

Януари 7, 2022 Бургас
Утре, събота, всички, които имат живи елхички от Коледа могат да ги засадят в акцията на “Зелена Странджа”. Тя ще се проведе в двора на иновативната гимназия по компютърни науки в квартал Меден Рудник. Сдружението организира следколедното залесяване за четвърта поредна година.

Празнуваме Ивановден

Януари 7, 2022 България
На 7 януари православната църква почита паметта на Свети Йоан Кръстител - последният старозаветен пророк, който кръщава Исус Христос в река Йордан. Празникът е наричан от народа Ивановден. 

Започна изплащането на преизчислените пенсии

Януари 7, 2022 България
Днес започна изплащането на преизчислените пенсии и месечната добавка от 60 лв. към тях. Разликата между старата и нова сума за седемте дни от 25 до 31 декември ще бъде добавена към тях. С влезлите в сила промени, минималната пенсия става 370 лв, а максималната - 1500.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!