Природозащитник: Ценни природни местообитания в "Айтоска планина" са под заплаха

Януари 19, 2022 Бургас
Ценни природни местообитания в защитена зона "Айтоска планина" са под заплаха, алармират от коалиция „За да остане природа в България“ По техни данни две фирми са внесли инвестиционно предложение за изграждане на фотоволтаичен парк на територия от 140 хектара в защитена зона "Айтоска планина".

Танцова формация "Петлите" ще отбележи своята 15 – годишнина с концерт – спектакъл

Януари 19, 2022 Бургас
Танцова формация "Петлите" ще отбележи своята 15 – годишнина с концерт – спектакъл през пролетта. Той ще събере участници, приятели и спомоществователи на формацията в емоционална среща, съобщи създателят и ръководителят й Георги Димитров:

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова положиха клетва за втория си мандат

Януари 19, 2022 България
С тържествена церемония президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова положиха клетва за втория си мандат пред Народното събрание. Двамата ще встъпят в длъжност на 22 януари.

Глобяват строителите на магистрала „Европа“ заради лоша организация на движението

Януари 19, 2022 България
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов разпореди проверката на участъка, след като получи десетки сигнали от граждани за безобразния начин, по който е организирано движението.

Внедряват мерки за енергийна ефективност в сградата на ТД на НАП

Януари 19, 2022 Бургас
С доказания си административен капацитет Община Бургас помага и на други институции в Бургас да се модернизират с европейско финансиране. През 2020 г. тя подготви и участва в реализацията на проект за обновяване на сградата на Пожарната. В момента същото се случва с високата сграда на ТД на НАП.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!