Ален Делон: Напълно разбит съм...

Септември 6, 2021 Светът
Ален Делон не можа да сдържи емоциите си, когато научи за смъртта днес на друга легенда на френското кино - Жан-Пол Белмондо.

Анджелина Джоли се притеснява за афганистанките

Септември 6, 2021 Светът
Анджелина Джоли каза публично, че се притеснява за младите жени и момичетата в Афганистан в интервю пред в. "Велт ам Зонтаг", предаде Асошиейтед прес.

Амазония се обезлесява

Септември 6, 2021 Светът
Между август 2020 г. и юли 2021 г. в Амазония са били изгубени 10 476 квадратни километра гора, съобщи природозащитната организация Световен фонд за дивата природа.

Започва Националното преброяване на населението

Септември 6, 2021 България
Остават броени часове до старта на Националното преброяване на населението. Информационната система ще бъде отворена в полунощ и всеки ще може да се включи електронно. Ако не го направим през специалния сайт, в дома ни ще дойдат преброители.

136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия

Септември 6, 2021 Бургас
Тази година се навършват 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия и героичните дни на Сръбско-българската война, в която се решава съдбата на българското съединистко дело. В паметния 6 септември 1885 г. българският народ реализира идеята за съединение на разпокъсаните от Берлинския конгрес земи, населени с българи и прави крачка към възвръщане териториалното единство на младото българско княжество.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!