Симона Загорова за първи път проговори за раздялата с Дани

Септември 16, 2021 Любопитни
Дъщерята на Глория - Симона опроверга по повече от категоричен начин слуховете, че вече не е с бащата на детето си - Даниел.

Благотворителна изложба под мотото „Порив за полет“

Септември 16, 2021 Бургас
За пета поредна година Центърът за социална рехабилитация и интеграция в Бургас организира благотворителната изложба под мотото „Порив за полет“.

Предстоят масови ремонти в бургаския квартал Възраждане

Септември 16, 2021 Бургас
Предстоят масови ремонти на улици в бургаския жк „Възраждане“ – комплексът, в който от години не са извършвани реконструкции на пътната мрежа и този, които има най-сериозен проблем както с паркирането, така и с достъпността на тротоарите.

Специализираното търговско изложение „Бебе Зона“отново в Бургас

Септември 16, 2021 Бургас
За четвърта поредна година в Бургас ще се проведе специализираното търговско изложение „Бебе Зона“. На 25 и 26 септември в Експозиционен център „Флора“ бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да тестват и закупят детски стоки и услуги директно от най-големите производители и вносители в България.

Нова седмица на мобилността в Бургас

Септември 16, 2021 Бургас
Община Бургас организира поредица от събития, с които ще бъде отбелязана Европейската седмица на мобилността. Тази година тя ще се проведе под мотото „Придвижвайте се устойчиво. Бъдете здрави!“.

До края на годината Община Бургас ще свърже бизнес зона „Мадика“ с главния републикански път Бургас - „Ветрен“

Септември 16, 2021 Бургас
Тази година в Бургас се изпълняват пет проекта със сертификати за инвестиции от клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Два от тях се реализират в местността „Мадика“, която през последните години се развива като една от перспективните малки бизнес зони в областния град.

Държавно първенство по кикбокс

Септември 16, 2021 Спорт
Държавно първенство по кикбокс в стил лоу кик, което ще се проведе на 1-3 октомври от 18 ч. в гр. Варна, район Вл. Варненчик в многофункционалната зала на спортния комплекс/вход свободен/.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!