Анита и Рачков се разделят

Септември 15, 2021 Любопитни
Вече повече от година комикът Димитър Рачков има връзка с много по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова. Близки до светската двойка обаче, която напоследък все по-често предизвиква към себе си публичното внимание, издават, че отношенията между актьора и блондинката са обречени. Причината е осезаемата разлика във възрастта. Анита и Рачков са заедно вече от година и половина, но едва ли ще се задържат още дълго един до друг, защото годините и на двамата със сигурност ще предопределят скоро бъдещето им. Сексапилната блондинка обича да ходи по купони, а напоследък се заглеждала и по други, далеч по-млади мъже, а Рачков вече гони 50-те и спокойно може да й бъде баща, а не гадже, пише show.blitz.bg. Възрастовата разлика между двамата пролича съвсем ясно на рождения ден на плеймейтката преди два месеца, когато сред младите приятелки на блондинката Рачков изглеждаше съвсем не на мястото си. Анита е само със 7 години по-възрастна от сина на комика – Димитър-младши и това започва доста да се усеща. Преди няколко месеца се заговори, че силиконката е бременна от актьора, но тя побърза да опроверга тези слухове, а идеята да дундурка бебе и се струва много далечна на този етап.

Чаровният принц Хари навърши 37

Септември 15, 2021 Любопитни
Чаровният принц Хари или Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски – както е цялото му име, е роден на 15 септември 1984 година. Той е шести по ред за наследяване трона на Великобритания.

Пострадалото момче в катастрофата в Айтос се нуждае от кръв

Септември 15, 2021 Бургас
След трагичната катастрофа в Айтос, пострадалото 17 годишно момче се нуждае от кръвопреливане. Остава тежко състоянието на момчето, както и на шофьора на камиона, които все още са с опасност за живота в отделението по „Реанимация“ на УМБАЛ-Бургас, съобщиха от лечебното заведение.

Удължават срока на електронното преброяване у нас?

Септември 15, 2021 България
Има голяма вероятност електронното преброяване на населението и жилищния фонд у нас, да бъде удължено до 24 септември, а класическото, с преброители да започне след 18 септември.

Добри тенденции за туризма у нас

Септември 15, 2021 България
Очакванията за летен сезон 2022 са водещите пазари в туризма у нас да се запазят без съществена промяна . Това ще бъдат туристите от България, Румъния, Полша, Чехия и Украйна.

Присъствено започна новата учебна година

Септември 15, 2021 Бургас
Започна новата учебна година. Над 2000 първокласници тръгват на училище в Бургас. Кметът Димитър Николов пожела на учениците да ги води напред тяхната любознателност, младежки устрем и жажда за знания и поздрави и учителите, и родителите за първия учебен ден.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!