Завършва изграждането на шумозащитната стена край Сарафово

Септември 14, 2021 Бургас
До края на тази седмица проектът за изграждане на шумозащитна стена край бургаския квартал „Сарафово“ ще бъде напълно завършен. Така че от следващата вече не се очакват затруднения за шофьорите поради промяна в организацията на движение, за да може работници да снаждат безопасно сегментите.

Р.Радев: Без промени в политиката на служебното правителство

Септември 14, 2021 България
Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство, а укрепването на държавността остава основен приоритет, това заяви президентът Румен Радев, който присъства на професионалния правилник на пожарникарите.

"Обичам Бургас" - тази събота, в летния театър

Септември 14, 2021 Бургас
Много настроение и най-добрите бургаски изпълнители ви очакват тази събота от 20.00 часа в Летния театър, за да изпратим заедно лятото с емоционалния концерт “Обичам Бургас“.

Голям интерес към новия комплекс Ченгене скеле

Септември 14, 2021 Бургас
Голям интерес от наши и чужди туристи към етнографския комплекс "Ченгене скеле" край Бургас месец и половина след отварянето му отбелязват от екипа. 

Любимите храни на кралските деца

Септември 14, 2021 България
Каналът "Royal News" във Vbox7 разказва с какво се хранят децата със синя кръв. Можем да кажем, че трите деца на Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и принц Уилям обичат да похапват храни, които са любими на всички деца. Сред най-обичаните храни на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са именно тестените изделия. И тримата са любители на пастата и пицата. Кейт Мидълтън споделя, че децата им много

Днес е Кръстовден - един от най-големите църковни празници през годината

Септември 14, 2021 Култура
На 14 септември се отбелязва един от големите празници в християнския календар - Въздвижение на Светия кръст Господен.

Мария потвърди третия си брак!

Септември 14, 2021 Любопитни
Отварачката се появи в шоуто на Рачков

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!