Новият кей на остров Св. Анастасия вече е готов

Септември 10, 2021 Бургас
На остров Света Анастасия ще може да се пристава с по-голямо удобство и безопасност. Това става възможно след завършването на новия кей, който осигурява много по-добри възможности за акостиране при един от най-популярните и предпочитани туристически обекти по нашето Черноморие.

Кампания за откриването на талантливи млади хора в науката, технологиите и изкуството

Септември 10, 2021 Бургас
По случай десетата си годишнина Фондация "Шанс за децата и природата на България" си поставя благородната задача да подкрепи новите таланти на града, като обявява кампания за откриването и развитието на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството.

Рибен уикенд в Бургас

Септември 10, 2021 Бургас
Бургас е прекрасен и през есента. Времето все още е топло, морето също. Сезонното изобилие се усеща на пазарите, а също така в заведенията за хранене! Есента е най-чаканият сезон от местните рибари, а и от много кулинарни ценители, заради прииждането на големи рибни пасажи в крайбрежните води на Бургас.

На 14 септември бургаските огнеборци ще отбележат своя професионален празник

Септември 10, 2021 Бургас
Както всяка година, на 14 септември бургаските огнеборци ще отбележат своя професионален празник, а в дните непосредствено преди и след тази дата протича Седмицата на пожарната безопасност.

Спират водата в Поморие на 10.09.2021 г. (петък)

Септември 10, 2021 Инфо
Спират водата в Поморие на 10.09.2021 г. (петък)

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!