Нов трансферен рекорд в Англия

Август 6, 2021 Спорт
Манчестър Сити финализира рекордния в историята на британския футбол трансфер на капитана на Астън Вила Джак Грийлиш. Офанзивният халф подписа договор за шест години с "гражданите", които платиха 100 милиона паунда на бирмингамци за най-добрия им играч.

Събитието на лято 2021 започва днес! Вижте програмата

Август 6, 2021 България
Програмата по часове за SPICE Music Festival 2021 вече е факт. Очакваме те този петък на Пристанище Бургас, защото планираме да си прекараме незабравимо. Вратите отварят в 17:00 часа.

Уволниха трима служители на CNN защото не са ваксинирани

Август 6, 2021 Светът
Трима служители на Си Ен Ен са уволнени от американската телевизионна мрежа, защото отишли на работа, без да бъдат ваксинирани срещу Covid-19, предаде АФП, позовавайки се на съобщения в US медии.

Извънредно: Кандидатът за правосъден министър на ИТН се отказа от поста

Август 6, 2021 България
Кандидатът на "Има такъв народ" за правосъден министър адвокат Момчил Иванов се отказва от позицията поради лични причини. Това съобщиха на брифинг от партията.

Производството на бира намалява в ЕС

Август 6, 2021 Любопитни
32 милиарда литра бира със съдържание на алкохол са произведени в Европейския съюз през 2020 година

В САЩ уловиха необичайна риба

Август 6, 2021 Любопитни
В САЩ уловиха рядка риба, която има зъби, приличащи на човешките.Снимка на рибата бе споделена във Facebook тази седмица от Jennette's Pier, популярна дестинация за риболов в щата Северна Каролина.Смята се, че това е овчеглава риба, която има няколко реда кътници, с които смазва плячката си. Рибата изглежда получава това име заради това, че устата й прилича на устата на овца.Рибата е уловена от Нейтън Мартин,който се надявал да улови овчеглава риба, когато се сблъскал с "уста пълна със зъби ".Постът, който бе придружен с хаштага #bigteethbigtimes, предизвика доста коментари."Оттук ли идват протезите?", пише потребител на социалната мрежа."Тази риба има по-хубави зъби от моите," отбелязва друг.

Лео Меси е в шок !

Август 6, 2021 Спорт
Лео Меси е напълно шокиран от пропадналия договор с Барселона и съобщението от клуба, че се разделя с него. Аржентинецът от сряда се е завърнал от ваканцията си и е бил готов да подпише в петък на обяд договора, който е уговорен между неговите представители и каталунския гранд. Срещата дори е била насрочена за днес в 12 ч в конкретен хотел в Барселона, като след това се чакаше официалното съобщение, снимки и т.н. детайли около поредното преподписване на играча.Той е свободен агент от 1 юли, след като предишният му контракт с Барса изтече, но новият е бил формалност, твърди в. "Мундо депортиво". В сряда обаче са се появили първите пробойни при преговорите, когато ръководители на клуба са уведомили бащата на Лео - Хорхе Меси, че не намират начин, по който да изпълнят договора и да спазят правилата на Финансовия феърплей. И този на Испанската лига, и на УЕФА.Заплатата на Лео се очаква да е около 50 милиона евро на сезон, но с бонусите сумата се удвоява. Барса е в изключително сложна финансова ситуация, а и е с натоварен от много скъпоплатени играчи бюджет, което прави казусът нерешим.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!