ЦИК разреши: Свалиха имунитета на Цветелин Георгиев от "Изправи се. Мутри вън"

Юли 7, 2021 България
ЦИК разреши имунитетът на Цветелин Георгиев от "Изправи се. Мутри вън", който е кандидат за депутат от Бургас, да бъде свален и да бъде привлечен като обвиняем.

Омбудсманът поиска да ни известяват с SMS кога отчитат парното

Юли 7, 2021 България
Омбудсманът Диана Ковачева изпрати препоръка до топлинните счетоводители, в която настоява да въведат SMS известяване за датите и часовете, на които ще се извършва редовен отчет на уредите за дялово разпределение на топлинната енергия.

Прокуратурата сезира 3 министерства за незаконно строителство на „Смокиня“ и „Каваци“

Юли 7, 2021 България
Чрез Върховна административна прокуратура (ВАП), Окръжна прокуратура-Бургас сезира Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Министерство на туризма (МТ) да предприемат необходимите действия във връзка с констатираното нерегламентирано строителство на плажовете „Смокиня-Север“ и „Каваци-Юг“.

Убиха президента на Хаити при нападение срещу дома му

Юли 7, 2021 Светът
Президентът на Хаити Жовенел Моиз беше убит рано тази сутрин, когато група нападатели са нахлули в частната му резиденция, предадоха световните агенции.

Петков: Заплатите на управители на ББР са стигали до 60 хил. лв. месечно

Юли 7, 2021 България
Най-накрая, след всички препятствия, новият Надзорен съвет на Българската банка за развитие (ББР) е вписан в Търговския регистър.

Хладилник затисна и уби студент в общежитие в Бургас

Юли 7, 2021 Бургас
24-годишен студент загина при нелеп инцидент, след като бе затиснал от хладилник в асансьора на общежитието към университета "Проф. д-р Асен Златаров".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!